آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی

وقتی بحث از چیز کیک می شود به ذهن همه ما یک کیک چند طبقه با پنیری نرم که روی آن سس میوه هست می آید.چون که به هر اصولی که این چیزکیک را بخوریم این سه مورد پایه اساسی آن می باشد.یک حالت دیگر از چیزکیک هست که فقط یک لایه دارد و آن پنیری می باشد.که اسم آن نیز چیز کیک ژاپنیست.به خاطر اینکه لایه های زیادی ندارد این چیز کیک فوری آماده می شود.در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه چیز کیک این بار با اصول ژاپنی را به شما آموزش می دهیم.

آماده کردن این کیک راحت است ولی تحمل کردن بوی خوشایندش وقتی که نزدیک به یک ساعت در حال پخت می باشد کار سختیست.

مواد مورد نیاز چیز کیک ژاپنی

پنیرخامه ای:  دویست و پنجاه گرم
شیر:  پنجاه میلی لیتر
تخم مرغ:  سه عدد
آرد:  نیم لیوان
شکر: نیم لیوان
آب لیمو:  دو قاشق غذاخوری
پکینگ پودر:  یک پاکت
طرز تهیه چیز کیک این بار با اصول ژاپنی
طرز تهیه چیز کیک این بار با اصول ژاپنی

نکته کلیدی:

وقتی زرده تخم مرغ و سفیدی آن را جدا می کنید سعی کنید به هم قاطی نشوند و ظرفی که سفیده تخم مرغ را در آن می ریزید خشک باشد.سفیده تخم مرغ را وقتی که یه خوبی پف کرد و سفت شد هم نزنید. به جای آرد به همان میزان نشاسته ذبرت هم می توانید اضافه کنید.

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی

  • پنیر خامه ای و شیر را در یک ظرف گود بریزید و با هم زن به خوبی هم بزنید.
  • زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنیدبه زره ها پنیر خامه ای زده و هم بزنید.
  • نصف شکر،آرد و یا نشاسته و پکینگ پودر و آب لیمو را اضافه کرده و هم بزنید
  • سفیده تخم مرغ را در یک ظرف دیگر هم بزنید. روی آن شکر باقی مانده را کم کم اضافه کردهتا سفت شدنش هم بزنید.
  • سفیده تخم مرغ را در سه مرحله به مواد به آرامی اضافه کنید و یواش هم بزنید تا کفش نخوابد.
  • ظرف بیست سانتی فرتان را چرب کرده و مواد را داخلش بریزید.
  • قالب را در ظرف گودی بگذارید و تا جایی که به نصف قالب برسد آب داغ بریزید.
  • در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ گرم شده است به مدت ۵۵ دقیقه بپزید و بعد از پختن نیز به مدت ۱۰ دقیقه در فر استراحتش دهید.
منبع: بیر کلیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *