طرزتهیه مربای پرتقال کامکوات
کامکوات میوه ای زینتی با طعم و ظاهر پرتقال اما بسیار کوچک است که با پوست مصرف میشود ، در این پست کامکوات خوش طعم تبدیل به مربایی خوشمزه خواهد شد که میتوانید بهمراه چای عصر سرو کنید.
مواد موردنیاز مربای پرتقال کامکوات
- پرتقال زینتی کامکوات ۱ کیلوگرم
- شکر ۱ کیلوگرم
- آب ۳ لیوان
- آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای پرتقال کامکوات
کامکوات ها را بشویید و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید.
داخل قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، کامکوات ها را داخل آب در حال جوشیدن بریزید و ۱۰ دقیقه بگذارید بجوشد سپس با آب سرد آبکشی کنید ( این کار را ۳ بار انجام دهید ) ، کامکوات ها را پس از ۳ بار شوک دادن داخل ظرفی پر از آب سرد بریزید و ۱ ساعت کناری قرار دهید.
داخل قابلمه شکر و ۳ لیوان اب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، هم بزنید تا شکر حل شود سپس آبلیمو و کامکوات ها را اضافه و حرارت را کم کنید و حدود ۱ ساعت اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود.
پس از اماده شدن کامکوات ها را از روی حرارت بردارید و روی قابلمه را با پارچه ای بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت کناری قرار دهید سپس داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک و اماده سرو شود.