طرز تهیه کرپ خامه ای توت فرنگی
کرپ خامه ای توت فرنگی دسری بسیار خوشمزه است که به دلیل بافت نرم و طعم منحصر به فرد طرفداران زیادی دارد. این دسر انتخابی مناسب برای دورهمی های عصرانه می باشد. وجود خامه، کره و توت فرنگی در دسر کرپ خامه ای توت فرنگی به آن ترکیب رنگ چشمگیری بخشیده است. دقت داشته باشید که حداقل یک ساعت زمان برای آماده سازی مورد نیاز است.
مواد لازم کرپ خامه ای توت فرنگی
- تخم مرغ ۳ عدد
- شیر ۱/۲ پیمانه
- آب ۱/۲ پیمانه
- کره ذوب شده ۳ قاشق غذاخوری
- آرد چند منظوره ۳/۴ پیمانه
- نمک ۱/۲ قاشق غذاخوری
- پنیر خامه ای نرم شده ۱ بسته
- شکر قنادی الک شده ۱/۴ ۱ پیمانه
- آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
- پوست لیمو خلال شده ۱ قاشق چای خوری
- عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- خامه سنگین زده شده ۱ پیمانه
- توت فرنگی خرد شده ۴ پیمانه
طرز تهیه کرپ خامه ای توت فرنگی
تخم مرغ، شیر، کره ذوب شده، آرد و نمک را در مخلوط کن قرار داده واختلاط را تا زمانی که مواد نرم شوند ادامه دهید.
پنیر خامه ای، شکر قنادی، آب لیمو، پوست لیمو خلال شده و عصاره وانیل را با همزن برقی تا رسیدن به مخلوطی نرم هم بزنید. به آرامی بر روی خامه زده شده قرار داده و آن را تا کنید.
یک تابه نچسب یا تابه روغن زده شده را روی شعله متوسط گرم کنید. برای هر عدد کرپ تقریبا ۲ قاشق غذاخوری خمیر داخل تابه بریزید. به تابه ضربه بزنید یا آن را بچرخانید تا خمیر در کل تابه پخش گردد. زمانی که خمیر بسته شد و کناره های آن شروع به قهوه ای شدن کرد آن را برعکس کنید. پخت را تا زمانی که قسمت دیگر خمیر به رنگ قهوه ای برسد ادامه دهید. کرپ ها را درون بشقاب قرار داده و با یک حوله آن ها را بپوشانید.
نکته: حوله مورد استفاده حتما باید مرطوب باشد.
اطلاعات مواد مغذی
- ۵۵۷کالری
- ۳۶٫۸ گرمچربی
- ۴۹٫۴ گرمکربوهیدرات
- ۹٫۸ گرمپروتئین
- ۲۰۵ میلی گرمکلسترول