آشپزیپیش غذا و دسرغذای بین المللی

طرز تهیه پای کدو تنبل فرانسوی

کدو تنبل یکی از میوه‌های شیرین است که دارای قند طبیعی است و برای افراد دیابتی که قند مصنوعی برایشان ضرر دارد مناسب است. امروز در مجله آشپزی عطارباشی ، دستور تهیه پای کدوتنبل را برای شما عزیزان آماده کرده‌ایم.

مواد لازم پای کدو تنبل

  • سه عدد تخم مرغ بزرگ
  • نصف فنجان کره
  • یک چهارم فنجان پوره کدو تنبل
  • یک قاشق چای خوری دارچین
  • یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • یک چهارم قاشق چای خوری ادویه پای کدو تنبل
  • یک چهارم فنجان گردو ریز خرد شده
  • هشت برش نان

طرز تهیه پای کدو تنبل

یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله متوسط اجاق گاز قرار می‌دهیم و روغن را درونش می‌ریزیم.

تخم مرغ، کره ، کدو تنبل ، دارچین ، وانیل ، ادویه پای کدو تنبل و گردو را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و یک برش نان را درونش می‌غلتانیم و درون ماهیتابه سرخ می‌کنیم سپس هفت عدد نان برش خورده دیگر را نیز به این شکل سرخ می‌کنیم این سرخ کردن باید به مدت ۳ دقیقه به طول انجامد.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *