طرز تهیه پای کدو تنبل فرانسوی
کدو تنبل یکی از میوههای شیرین است که دارای قند طبیعی است و برای افراد دیابتی که قند مصنوعی برایشان ضرر دارد مناسب است. امروز در مجله آشپزی عطارباشی ، دستور تهیه پای کدوتنبل را برای شما عزیزان آماده کردهایم.
مواد لازم پای کدو تنبل
- سه عدد تخم مرغ بزرگ
- نصف فنجان کره
- یک چهارم فنجان پوره کدو تنبل
- یک قاشق چای خوری دارچین
- یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
- یک چهارم قاشق چای خوری ادویه پای کدو تنبل
- یک چهارم فنجان گردو ریز خرد شده
- هشت برش نان
طرز تهیه پای کدو تنبل
یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله متوسط اجاق گاز قرار میدهیم و روغن را درونش میریزیم.
تخم مرغ، کره ، کدو تنبل ، دارچین ، وانیل ، ادویه پای کدو تنبل و گردو را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و یک برش نان را درونش میغلتانیم و درون ماهیتابه سرخ میکنیم سپس هفت عدد نان برش خورده دیگر را نیز به این شکل سرخ میکنیم این سرخ کردن باید به مدت ۳ دقیقه به طول انجامد.