آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه کیک قرمز مخملی

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم كنید و سه قالب را چرب نمائید و کف و دیواره‌اش را با کاغذ روغنی بپوشانید.‌ روغن مایع، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید.

مواد لازم کیک قرمز مخملی (Red Velvet)

روغن مایع                                    ۱۲۵ میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

شکر ریز                                       ۱۸۰ گرم

وانیلین                                         یک‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ                                        ۲ عدد

آرد                                               ۲۲۵ گرم

آرد ذرت                                        ۲ قاشق سوپخوری

پودر کاکائو                                    ۲ قاشق سوپخوری

نمک                                           ۱ پینچ

ماست                                        ۲۵۰ میلی‌لیتر (۱ پیمانه)

رنگ قرمز خوراکی                          ۲ قاشق چایخوری

بیکینگ‌سودا                                یک‌دوم قاشق چایخوری

سرکه سفید                                ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه کرم

پنیر خامه‌ای                                 ۱۵۰ گرم

پنیر ماسکارپونه                            ۲۰۰ گرم

پودر شکر                                    ۱۶۰ گرم

وانیلین                                       یک‌چهارم قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته                            ۲۰۰ گرم

پوست لیموی رنده کرده                 ۳ قاشق چایخوری

 روش تهیه کیک قرمز مخملی (Red Velvet)

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم كنید و سه قالب را به قطر ۲۰ سانتیمتر چرب نمائید و کف و دیواره‌اش را با کاغذ روغنی بپوشانید.

روغن مایع، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید. آن‌گاه مخلوط الک‌ کرده آرد، آرد ذرت، پودر کاکائو و نمک را همراه با مخلوط ماست و رنگ قرمز به‌طور یک در میان درون مایه‌ فراهم کرده بریزید و با همزن برقی بزنید.

سپس بیکینگ‌سودا را در سرکه حل کنید و آن را به مایه بیفزائید. حالا مایه‌ به دست آمده را به‌طور مساوی در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه، در فر بپزید.

اکنون کیک‌ها را از فر درآورید و پس از ده دقیقه از قالب خارج کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

اینک کیک‌ها را در کیسه نایلونی مناسبی بگذارید و ۴۰ دقیقه در فریزر نگه دارید در این میان کرم را آماده و آن را بین لایه‌های کیک بمالید آن‌گاه کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید و رویش را با گل و میوه بیارائید.

روش تهیه کرم: هر دو پنیر، پودر شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه خامه و پوست لیمو را بیفزائید و مخلوط کنید.

منبع: زندگی آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *