طرز تهیه ران مرغ کاراملی
ران مرغ کاراملی غذایی خوشمزه و مقوی است و بچه ها عاشق آن خواهند شد. این غذا دستور پختی بسیار آسان دارد، تنها لازم است سس را آماده کنید روی مرغ بریزید. با این دستور پخت براحتی و در زمانی کوتاه می توانید مرغی مجلسی و خوش طعم داشته باشید.
مواد لازم ران مرغ کاراملی
ران مرغ: ۴۵۰ گرم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۱/۲ فنجان
سس کچاپ: ۱ و ۲/۳ قاشق غذاخوری
عسل: ۳/۴ فنجان
سیر رنده یا خرد شده: ۲-۳ حبه
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
طرز تهیه ران مرغ کاراملی
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. ران های مرغ را بشویید و خشک کنید. سپس آن ها را داخل سینی فر یا ظرف پیرکس قرار دهید.
روغن، سس سویا، کچاپ، عسل، سیر، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب با هم ترکیب کنید. سپس سس را روی مرغ ها بریزید.
سینی فر را داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. مرغها را به مدت ۱ ساعت بپزید. زمانی که مرغ ها کاملا پختند و سس کاراملی و غلیظ شد یعنی غذا آماده است.
سینی فر را خارج کنید. ران های مرغ را به همراه سس خوش طعم کاراملی داخل ظرف مناسب قرار دهید و سرو کنید.
نکته: این غذا را با بال مرغ نیز می توانید درست کنید.
اطلاعات مواد مغذی
۵۳۵ کالری
۱۵۷ میلی گرم کلسترول
۳۷٫۶ گرم کربوهیدرات
۳۷٫۱ گرم پروتئین
منبع: ایران کوک