آشپزیخوراک و خورشغذای ایرانی و محلی

دستور طبخ خورش فسنجان همراه هویج

برای شما آموزش تهیه بهترین خورش ایرانی یعنی فسنجان را داریم که همراه با آن هویج هم به کار رفته است تا طعم عالی به غذا بدهد. خورش فسنجان هم از آن دسته خورش هایی است که هنگام آشپزی می توان کمی دستور پخت آن را نسبت به ذائقه تغییر داد. در این مطلب از هویج در دستور پخت فسنجان استفاده کرده ایم. امیدواریم لذت ببرید.

مواد لازم خورش فسنجان همراه هویج

گردو (چرخ كرده):  250 گرم
پیاز (كوچك):  1 عدد
هویج (رنده شده):  2 عدد
زعفران (ساییده):  نصف قاشق چایخوری
رب انار:  1 قاشق مرباخوری
گوشت (چرخ كرده):  نیم كیلو
آبلیمو:  1 چهارم پیمانه
شكر:  3 قاشق سوپخوری
روغن: به میزان لازم
نمك: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه خورش فسنجان همراه هویج

1- ابتدا پیاز را به صورت ریز رنده میزنیم و داخل ظرف روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن كاملا تبخیر شود سپس كمی روغن اضافه میكنیم و آن را خوب سرخ میكنیم حالا گردو را به آن اضافه كرده و تفت میدهیم و پس از مدتی هویج های ریز و رنده شده را به آن اضافه كرده و باز هم تفت میدهیم.

2- 4پیمانه آب به خورش اضافه میكنیم و پس از حوش آمدن شعله را ملایم میكنیم تا غذا بپزد.رب انار را با مقداری روغن تفت میدهیم و زعفران و ادویه را به آن اضافه میكنیم و اجازه میدهیم خورش كمی جا بیفتد.

3-آبلیمو و شكر را كاملا با هم حل میكنیم و آن را به خورش اضافه میكنیم.گوشت چرخكرده را خوب ورز میدهیم و به آن كمی نمك و فلفل میزنیم و آن را به صورت توپ های كوچك در آورده و در روغن بسیار داغ سرخ میكنیم و در 15دقیقه پایانی پخت به غذا اضافه میكنیم.

نكات

1-میزان ترشی یا شیرینی این خورش بستگی به ذائقه شما دارد.

2-میتوانید به جای رب انار از رب گوجه فرنگی یا رب آلوچه هم استفاده كنید.

3-اگر دوست دارید به خورش مرغ اضافه كنید و گوشت را حذف كنید.

4-تا حد ممكن از روغن برای سرخ كردن كم استفاده كنید چون این خورش به ذاته چرب است!

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *