آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه کیک سیب هلندی

وقتی که قرار است با سیب کیک یا شیرینی درست کنید بهترین طعم دهنده آن دارچین است یعنی به هیچ جیز دیگر حتی فکر هم نکنید. این کیک هم ترکیب خوشمزه ای است از سیب، دارچین و گردو. این کیک برای صبحانه هم ایده آل است. بپزید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

مواد اولیه کیک سیب هلندی

شکر:  1 پیمانه
شیر:  1 چهارم پیمانه
نمک: به میزان لازم
پودر بکینگ:  1 قاشق چایخوری
روغن (مایع):  1 پیمانه
آرد:  3 پیمانه
تخم مرغ:  4 غدد
گردو:  1 دوم پیمانه

دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه کیک سیب هلندی

تخم مرغ و شکر و وانیل را مخلوط کرده ، سپس شیر را به همراه آرد الک شده با بکینگ پودر و نمک اضافه می کنیم.

در آخر روغن مایع و گردو را اضافه می کنیم.
برای مواد میانی سیب ها را خرد کرده با کمی شکر و دارچین مخلوط می کنیم و بین مواد کیک قرار می دهیم.
درجه فر 175 زمان پخت 1ساعت و نیم.

منبع: سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *