آشپزیساندویج و پیتزا

روش پخت نودل لقمه ای خوشمزه

مواد لازم نودل لقمه ای

نودل ( با طعن دلخواه): یک بسته

تخم مرغ: دو عدد

سس: به مقدار لازم

کالباس یا سوسیس: چند تکه

پنیر پیتزا: به مقدار لازم

طرز تهیه نودل لقمه ای

یک بسته نودالیت را به همراه ادویه همراهش در دو لیوان آب حدود 3 دقیقه بجوشانید.


بعد از سه دقیقه نودالیت را داخل آبکش بریزید و آب آن را بگیرید!


دو تا تخم مرغ را بزنید (فقط به اندازه ای که زرده و سفیده مخلوط شوند) ، نودالیت را که کاملا” خنک شده با تخم مرغ مخلوط کنید.


کف یک قالب مستطیلی را کمی چرب کنید و نودالیت را داخل آن بریزید ، و با پشت قاشق کمی فشار بدهید تا کاملا” به هم بچسبند! قالب را 10 دقیقه داخل یخچال بگذارید.


بعد از ده دقیقه داخل سینی فر (در صورت استفاده از فر) یا ماهیتابه برگردانید.


با کارد نودالیت را دو تکه کنید .


طرف دیگر را هم کمی حرارت بدهید.


کمی از سس دلخواهتان را روی هر تکه بریزید.

چند ورقه پنیر و چند تکه سوسیس یا کالباس (البته خانگی) روی نودالیت بگذارید و قطعه دیگر را روی آن بگذارید.


یک بار دیگر نودالیت را داخل فر بگذارید تا کمی پنیر ها ذوب شوند. (ذوب پنیر داخل ماهیتابه در بسته هم امکان دارد) .

منبع: سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *