طرز تهیه ترشی هویج و ترب سفید
مواد اولیه ترشی هویج و ترب سفید
هویج پوست کنده: ۵ عدد
ترب سفید بزرگ پوست کنده: ۲ عدد
شکر: ۱ فنجان (۴ قاشق چایخوری هم اضافه بردارید)
نمک: ۲ قاشق چایخوری
سرکه سفید: دو و نیم فنجان
* آب گرم: ۲ فنجان
شیشه (برای نگهداری ترشی): چند عدد
طرز تهیه ترشی هویج و ترب سفید :
هویج و ترب را خرد کنید. اول آنها را از وسط نصف کرده و بعد آنها را از درازا خرد کنید. (مثل تصویر)
ترب ها و هویج ها را در یک کاسه بزرگ ریخته و ۴ قاشق شکر و دو قاشق نمک را به آن اضافه کنید. با دستهای تمیزتان آنها را هم بزنید و اینکار را برای ۳ دقیقه ادامه دهید تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند. یکی از ترب ها را برداشته و خم کنید، اگر بدون شکستن خم شد یعنی آماده است.
ترب ها و هویج ها را در یک ظرف ریخته و نمک و شکر را اضافه کرده و با دست ها هم بزنید تا نرم شوند
حالا هویج و ترب را به یک صافی منتقل کرده و آن را با آب سرد شسته و خوب آبکشی کنید.
هویج و ترب را به یک صافی با آب سرد شسته و آبکشی کنید و درون شیشه بریزید
در یک کاسه یک فنجان شکر، سرکه سفید و آب گرم را مخلوط کنید تا زمانی که شکر حل شود.
یک شیشه تمیز آماده کرده و مخلوط ترب و هویج را داخل آن بریزید. مایع ترشی را هم روی آن ریخته و درب شیشه را محکم بسته و آن را داخل یخچال بگذارید.
منبع: سوران