آشپزیپیش غذا و دسرغذای بین المللی

طرز تهیه کتلت سبزیجات هندی ها

هندی ها معمولا دوست دارن غروبا میان وعده بخورن و یکی از غذاهایی که برای میان وعده درست می کنن کباب هارا بهارا یا همون کتلت سبزیجاته. اگه می خواید اسفناج رو به وعده های غذایی تون اضافه کنید از این کتلت ها درست کنید. پس بیاید با این دستور گام به گام تصویری بدونیم با هم کتلت سبزیجات درست کنیم.

مواد لازم:

۲ پیمانه اسفناج

۲ عدد سیب زمینی متوسط پخته شده

¾ پیمانه نخود سبز تازه یا یخ زده

۱ عدد فلفل سبز تند خرد شده

½ قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده یا رنده شده

۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده

اندکی زردچوبه

اندکی پودر هل

¼ قاشق چای خوری ادویه مخلوط

¾ قاشق چای خوری پودر انبه

۲ و ½ قاشق غذاخوری آرد نخودچی (یا پودر سوخاری، یا آرد ذرت یا آرد جو)

۳ قاشق غذاخوری پودر سوخاری

نمک به مقدار کافی

کتلت سبزیجات

ابتدا سیب زمینی رو توی آب نمک زده بجوشونید تا بپزه. اگه نخودها تازه هستن اون ها رو کمی بجوشونید تا نرم بشن. اگه نخود یخ زده استفاده می کنید بزارید یخشون باز بشه.

کتلت سبزیجات

اسفناج ها رو توی آب داغ به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بجوشونید. بعد آبکش کنید و سریع به آب سرد منتقل کنید. دوباره آبکش کنید. با این کار رنگ اسفناج ها عوض نمیشه.

کتلت سبزیجات

اسفناج ها رو خورد کنید.

کتلت سبزیجات

۱ قاشق چای خوری روغن توی تاوه بریزید و اسفناج ها، نخود و نمک رو توی تاوه بریزید.

کتلت سبزیجات

مواد رو حسابی توی روغن هم بزنید تا آب مواد کاملا کشیده و کاملا خشک بشه. این کار به مدت ۳ الی ۴ دقیقه طول میکشه. البته بستگی به مقدار آب باقی مونده توی مواد داره. سپس گشنیز و زردچوبه رو اضافه کنید (اضافه کردن زردچوبه اختیاری هست) و هم بزنید. بعد بزارید مواد سرد بشه.

کتلت سبزیجات

فلفل سبز تند و زنجبیل رو داخل ظرف مخلوط کن بریزید.

کتلت سبزیجات

سپس کمی با مخلوط کن آسیاب کنید. دوباره اسفناج و نخود رو اضافه کنید و مخلوط کنید.

کتلت سبزیجات

سیب زمینی های پخته رو رنده کنید و سبزیجات آسیاب شده، پودر هل، ادویه، پودر انبه، آرد نخودچی، آرد سوخاری و نمک رو به سیب زمینی ها اضافه کنید.

کتلت سبزیجات

همه مواد رو خوب هم بزنید و بچشید. اگر احساس کردید نمک یا پودر انبه بیشتری می خواد اضافه کنید. اگر هم احساس کردید مواد کمی شل هست آرد سوخاری اضافه کنید.

کتلت سبزیجات

کف دست ها رو چرب کنید و مواد رو به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدوم از اون ها رو گرد کنید و با کف هر دو دست پرس کنید تا مثل تصویر صاف بشه.

کتلت سبزیجات

۱ الی ۲ قاشق چای خوری روغن داخل تاوه نچسب بریزید. وقتی روغن داغ شد دو تا از کتلت ها رو توی تاوه بزارید و بزارید سرخ بشه تا کمی زیر کتلت ها قهوه ای رنگ بشه. این کار به مدت ۲ الی ۳ دقیقه طول میکشه.

کتلت سبزیجات

دوباره کتلت ها رو برگردونید و بزارید طرف دیگه شون هم سرخ و مایل به قهوه ای رنگ بشه.

کتلت ها رو به بشقاب انتقال بدید و با سس کچاپ میل کنید.

منبع: بدونیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *