خواص و فواید دمنوش به
به میوهای خوش عطر و زرد رنگ است که شکلی شبیه به سیب و گلابی دارد. ایران از معدود کشورهای جهان است که تولید کنندهی «به» میباشد. این میوه از خانوادهی سیب ها بوده و درخت آن برگهایش کُرک دار است. «به» منبع غنی از ویتامین های A و B میباشد که مصرف آن باعث تقویت معده میگردد. شما میتوانید با مصرف دمنوش به از خواص مختلف و متعدد آن بهرهند شوید و از طعم و عطر خوش آن لذت ببرید. در ادامه با عطارباشی همراه باشید.
خواص درمانی
دمنوش به برای درمان بسیاری از بیماریها از جمله عفونتهای رودهای و ورم حاد روده، اسهال مخصوصا از نوع خونی، سوزش مجاری ادرار، تنگی نفس، سردردهای مزمن و التهابهای مختلف مفید است.
فواید مصرف دمنوش به
تقویت قلب، کبد، معده، تقویت اعصاب، آرام بخش و کاهش استرس، تعدیل فشار خون و کلسترول بالا، رفع بوی بد دهان، سرماخوردگی، سردردهای مزمن، کمک به هضم غذا، رفع کم خونی و کاهش وزن برخوردار است.
طرز تهیه
– «به» را بشویید و با رنده درشت رنده کنید. سپس آن را در یک سینی بریزید و خشک کنید.
– وقتی رطوبت به از دست رفت، آن را داخل تابه بریزید و روی حرارت کم بگذارید و مرتب هم بزنید تا کمی تغییر رنگ بدهد و چیزی شبیه چای معمولی حاصل شود.
– در این مرحله آن را در شیشه در بسته بریزید و هر بار یک قاشق از آن را در قوری ریخته، مانند چای دم کنید و بنوشید.
– دمنوش به نیاز به شیرین کننده ندارد و بسیار آرامبخش است. همچنین می توانید با آبلیمو آن را بنوشید.
منبع: گیاه یاب