داروهای گیاهیعطارباشی و طب سنتینسخه های گیاهی

مبارزه با پوکی استخوان با دمنوش پونه کوهی

پونه کوهی گیاهی گرم و معطر است که ویتامین و مواد معدنی فراوانی دارد. دمنوش این گیاه نیز برای حفظ سلامتی بسیار مفید است. با خواص این نوشیدنی گیاهی آشنا شوید.

طبیعت

بوته از نظر طب سنتی ایران، طبیعتی گرم وخشک دارد. این گیاه در مکزیک و اروپا به عنوان یک افزودنی فوق العاده در کنار آویشن در بسیاری از غذاها استفاده می شود.

پونه ی کوهی، منبع ویتامین k

 پونه ی کوهی، منبع ویتامین k وE است و منیزیم، منگنز، آهن، کلسیم و اسیدهای چرب امگا3 و امگا6 است.ویتامین k باعث ارتقای رشد استخوانی می شود و یکی از ریزمغذی های موثر در تولید سلول های استخوانی می شود و یکی از ریزمغذی های موثر در تولید سلول های استخوانی است.

این ویتامین ها در تولید پروتئین در تولید پروتئین های انعقادی خون نیز نقش بسزایی دارند.

پونه آنتی اکسیدان دارد

برگ های سبز پونه ی کوهی می توانند سلول ها را از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت کنند. ظرفیت آنتی اکسیدانی پونه کوهی 42 بار بیشتر از سیب ، 30 مرتبه بیشتر از سیب زمینی و 12 بار بیشتر از پرتقال است.

تقویت کننده ی سیستم ایمنی

پونه ی کوهی تقویت کننده ی سیستم ایمنی بدن است و در مبارزه با عفونت ها قوی عمل می کند. مواد شیمیایی فعال در این گیاه رشد باکتری های مضر را متوقف می کند و نسبت به داروهای شیمیایی بسیار موثرتر است.

خواص دیگر

مشکلات معده و روده مانند نفخ، سنگینی معده، سکسکه، تسریع هضم غذاو ….را بهبود می دهد.

مجاری تنفسی را ضدعفونی و سرماخوردگی  و برونشیت را درمان می کند.

دردهای ماهیچه ای، درد دندان، سر و گوش را تسکین می دهد.

بسیاری از بیماری های پوستی مانند آکنه، شوره سر و …. را بهبود می بخشد.

درمان انگل های روده ای است.

منبع: مجله نیک و نو/ شماره40

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *