طرز تهیه اسنک قارچ معطر
با ما همراه شوید تا با طرز تهیه این اسنک گیاهی فوق العاده خوشمزه آشنا شوید…
مواد لازم اسنک قارچ
قارچ: ۲۵۰گرم
سیر: ۲حبه
پودر سیر: ۲قاشق مرباخوری
پودر موسیر: ۱قاشق مرباخوری
روغن زیتون: ۵قاشق غذاخوری
نان تست: ۱۰عدد
جعفری: ۵قاشق غذاخوری (ساطوری شده)
آبلیمو: ۱قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
گلپر ۱قاشق مرباخوری
طرز تهیه اسنک قارچ معطر
ابتدا سیر را رنده کرده و به آن مقداری نمک بزنید تا به هم نچسبد.داخل تابه مقداری روغن زیتون را گرم کرده و سیر را داخل آن تفت دهید.
قارچ را به شکل ورقه های نازک خرد کرده و به سیر اضافه کنید.حرارت را زیاد کنید تا قارچ زیاد اب نیندازد(در صورت لزوم مقدار بیشتری روغن زیتون اضافه کنید).
وقتی قارچ سرخ شد پودر سیر،پودر موسیر،گلپر، جعفری خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
نان های تست را داخل سینی فر بچینید و روی دو طرف آنها را با روغن زیتون چرب کنید.حرارت بالای فر را روشن کنید و سینی را داخل فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند ،سپس برگردانید تا طرف دیگر نان نیز برشته شود .
پس از اینکه نان های تست آماده شدند در ظرف بگذارید ، مقداری از مایه قارچ روی نان ها بریزید و اسنک را با سس دلخواه تان سرو کنید.
نکات مهم:
۱)در صورت تمایل از مقداری سس سیر هم داخل اسنک استفاده کنید.
۲)این اسنک با مقداری پنیر پیتزا بسیار خوشمزه تر میشود.
۳)در صورت تمایل مقداری ذرت و نخودفرنگی هم به مواد مایه اضافه کنید.
منبع: 7 گنج
خیلی خوب مطالب گفته شده