آشپزیساندویج و پیتزاغذای رژیمی

طرز تهیه اسنک قارچ معطر

با ما همراه شوید تا با طرز تهیه این اسنک گیاهی فوق العاده خوشمزه آشنا شوید…

مواد لازم اسنک قارچ

قارچ:   ۲۵۰گرم
سیر:   ۲حبه
پودر سیر:   ۲قاشق مرباخوری
پودر موسیر:   ۱قاشق مرباخوری
روغن زیتون:   ۵قاشق غذاخوری
نان تست:   ۱۰عدد
جعفری:  ۵قاشق غذاخوری (ساطوری شده)
آبلیمو:   ۱قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
گلپر ۱قاشق مرباخوری

طرز تهیه اسنک قارچ معطر

ابتدا سیر را رنده کرده و به آن مقداری نمک بزنید تا به هم نچسبد.داخل تابه مقداری روغن زیتون را گرم کرده و سیر را داخل آن تفت دهید.
قارچ را به شکل ورقه های نازک خرد کرده و به سیر اضافه کنید.حرارت را زیاد کنید تا قارچ زیاد اب نیندازد(در صورت لزوم مقدار بیشتری روغن زیتون اضافه کنید).
وقتی قارچ سرخ شد پودر سیر،پودر موسیر،گلپر، جعفری خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
نان های تست را داخل سینی فر بچینید و روی دو طرف آنها را با روغن زیتون چرب کنید.حرارت بالای فر را روشن کنید و سینی را داخل فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند ،سپس برگردانید تا طرف دیگر نان نیز برشته شود .
پس از اینکه نان های تست آماده شدند در ظرف بگذارید ، مقداری از مایه قارچ روی نان ها بریزید و اسنک را با سس دلخواه تان سرو کنید.

نکات مهم:

۱)در صورت تمایل از مقداری سس سیر هم داخل اسنک استفاده کنید.
۲)این اسنک با مقداری پنیر پیتزا بسیار خوشمزه تر میشود.
۳)در صورت تمایل مقداری ذرت و نخودفرنگی هم به مواد مایه اضافه کنید.

منبع: 7 گنج

One thought on “طرز تهیه اسنک قارچ معطر

  • پروانه بادافراس

    خیلی خوب مطالب گفته شده

    پاسخ دادن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *