آشپزیسالاد و سسغذای بین المللیغذای رژیمی

طرز تهیه سالاد کاپریس ایتالیایی

گوجه فرنگی از جمله سبزیجات پرخاصیت است كه اگرچه به صورت پخته و رب – در غذا – زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد ولی مصرف آن به صورت خام بسیار مفیدتر است. گوجه فرنگی سرشار از ویتامین‌های C و A ، اسیدفولیك یا بتا كاروتن و مقدار كمی ویتامین‌های گروه B شامل B1، B2، B3، B5 و همچنین دارای مواد معدنی مختلف شامل كلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، كمی آهن، مس و روی نیز هست.

سرکه بالزامیک دارای گروهی از آنتی اکسیدان ها است که به آن ها ترکیبات پلی فنولی گفته می شود. ما حداقل ۸ نوع آنتی اکسیدان پلی فنولی در سرکه بالزامیک داریم. پلی فنول ها رادیکال های آزاد تولید شده در بدن را خنثی می کنند و تمامی انواع آن ضدسرطان بوده در نتیجه عملکرد سیستم ایمنی بهبود می یابد. از این رو سرکه بالزامیک می تواند خواص ضدمیکروبی و ضدعفونی کنندگی داشته باشد.

مواد لازم سالاد کاپریس ایتالیایی

سرکه بالزامیک اختیاری

سه عدد گوجه فرنگی

نیم کیلو پنیر موزارلا

برگ ریحان تازه

روغن زیتون

نمک و فلفل

نان باگت برای سرو

طرز تهیه

گوجه ها و پنیر را حلقه حقله برش میزنیم.

روی گوجه پنیر را قرار میدهیم و روی پنیر برگ ریحان تازه قرار میدهیم.

روغن زیتون و نمک و فلفل و در صورت تمایل سرکه بالزامیک میریزیم.

این سالاد را میتوانید با نان باگت میل کنید.

منبع: مواد لازم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *