طرز تهیه سالاد کاپریس ایتالیایی
گوجه فرنگی از جمله سبزیجات پرخاصیت است كه اگرچه به صورت پخته و رب – در غذا – زیاد مورد استفاده قرار میگیرد ولی مصرف آن به صورت خام بسیار مفیدتر است. گوجه فرنگی سرشار از ویتامینهای C و A ، اسیدفولیك یا بتا كاروتن و مقدار كمی ویتامینهای گروه B شامل B1، B2، B3، B5 و همچنین دارای مواد معدنی مختلف شامل كلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، كمی آهن، مس و روی نیز هست.
سرکه بالزامیک دارای گروهی از آنتی اکسیدان ها است که به آن ها ترکیبات پلی فنولی گفته می شود. ما حداقل ۸ نوع آنتی اکسیدان پلی فنولی در سرکه بالزامیک داریم. پلی فنول ها رادیکال های آزاد تولید شده در بدن را خنثی می کنند و تمامی انواع آن ضدسرطان بوده در نتیجه عملکرد سیستم ایمنی بهبود می یابد. از این رو سرکه بالزامیک می تواند خواص ضدمیکروبی و ضدعفونی کنندگی داشته باشد.
مواد لازم سالاد کاپریس ایتالیایی
سرکه بالزامیک اختیاری
سه عدد گوجه فرنگی
نیم کیلو پنیر موزارلا
برگ ریحان تازه
روغن زیتون
نمک و فلفل
نان باگت برای سرو
طرز تهیه
گوجه ها و پنیر را حلقه حقله برش میزنیم.
روی گوجه پنیر را قرار میدهیم و روی پنیر برگ ریحان تازه قرار میدهیم.
روغن زیتون و نمک و فلفل و در صورت تمایل سرکه بالزامیک میریزیم.
این سالاد را میتوانید با نان باگت میل کنید.
منبع: مواد لازم