آشپزیغذای ایرانی و محلیغذای رژیمی

طرز تهیه ی قلیه بادمجان رژیمی

قلیه بادمجون رو به عنوان یه غذای گیلانی میشناسن اما این غذا شهرهای دیگه ی کشورمون هم پخت میشه و به شیوه های مختلف .یه غذای خوب صرفا یه غذای پرهزینه و تجملاتی نیست بلکه چیزیه که با عشق و علاقه پخته شه و ازش لذت ببرین .قلیه بادمجون به شیوه ای که من بهتون آموزش میدم کاملا پختنی و رژیمیه و سالم .موادشم که برای همه در دسترسه و طبخ این خورشت بسیار آسونه و اصلا هم وقت گیر نیست .

مواد لازم برای تهیه ی قلیه بادمجان

بادمجان:   5 عدد متوسط
پیاز:   2 عدد متوسط
عدس:   1 لیوان
رب گوجه:   به مقدار لازم
آبغوره یا آبلیمو:    به مقدار لازم
نمک و فلفل:    به مقدار لازم

طرز تهیه ی قلیه بادمجان

عدس رو با دقت پاک کرده و بشورین و به همراه 1 لیوان آب توی قابلمه بریزین و روی گاز قرار بدین تا کمی نرم بشه .10 دقیقه برای اینکار کافیه .اگه از زود پخت بودن عدستون مطمئن نیستین حتما از شب قبل عدس هارو توی آب بندازین تا خیس بخوره و نرم شه.

در این فاصله پیازهارو نگینی یا خلالی خرد کنید و بادمجونارو هم خرد کنید و نمک بزنید تا تلخیشو پس بده.

بعد از اینکه عدس ها کمی نرم شدن بادمجون و پیاز رو داخل قابلمه بریزین و کمی آب اضافه کنید به اندازه ای که مواد قشنگ هم بخورن .حرارت رو کم کنید تا مواد بپزن.

بعد از حدود 30 تا 45 دقیقه مواد تقریبا پختست و بهتره که بچشین و نمک و فلفلشو اندازه کنید و رب گوجه رو هم به غذا اضافه کنید و قشنگ هم بزنید.

آخرین مرحله هم آبغوره یا آبلیمو رو اضافه کنید که جلوی پخت عدس رو نگیره و اگه دوست داشتین با پشت قاشق مواد رو کمی له کنید .در این مرحله بعضی افراد به غذا روغن یا کره اضافه میکنن که به نظر من هیچ تفاوتی در طعم غذا نداره پس غذای رژیمیتونو خراب نکنید.

منبع: دو نفره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *