آشپزیپیش غذا و دسرغذای رژیمی

طرز تهیه چیپس کدو سبز رژیمی و مقوی

کدو سبز را   می توان چیپس کرد و برای کودکان و رژیمی ها داد. کدو سبز ارزش غذایی زیادی دارد و سرشار از ویتامین C و ویتامین A، منیزیم فسفر،  پتاسیم ، مس ،  فیبر ، فولات و فسفر  است

کدو سبز همچنین یکی از بهترین منابع غذایی منگنز نیز می باشد. این گیاه مقدار قابل توجهی از ویتامین B ۱و  B۶ مورد نیاز بدن را نیز تأمین می کند.

از دیگر مواد مغذی موجود در کدو سبز می توان به پروتئین ، روی ، کلسیم ، آهن ، نیاسین ،  تریپتوفان و ویتامین K  اشاره کرد.تهیه این میان وعده شما را از خواص بی نظیر کدو سبز بهره مند خواهد کرد.

هم چنین این میان وعده برای  ۲ نفر در نظر گرفته شده و برای هر سهم حدود ۱۲۰ کالری دارد.

مواد لازم چیپس کدو سبز

خرده نان:  یک چهارم فنجان

پنیر پارمزان:  یک چهارم فنجان

نمک:  یک چهارم چای خوری

پودر سیر:  یک چهارم چای خوری

فلفل سیاه:  یک هشتم چای خوری

شیر کم چرب:  ۲ قاشق غذا خوری

کدو سبز حلقه حلقه شده:   دو و نیم فنجان

اسپری روغن

طرز تهیه چیپس کدو سبز

۱. فر را روی ۴۲۵ درجه قرار دهید.

۲. ۵ ماده اولیه غذا را با هم ترکیب کنید.

۳. با یک هم زن دستی هم بزنید.

۴. شیر را در یک کاسه بریزید و حلقه های کدو سبز را در شیر بریزید.

۵. سپس کدوها را از شیر در آورده و در ترکیب خرده نان ، پنیر ، نمک و فلفل و پودر سیر بغلتانید.

۶. روی تور سیمی فر با اسپری روغن بپاشید.

۷. یک عدد کاغذ روغنی را روی تور سیمی در فر قرار دهید و حلقه ها ی کدو را روی کاغذ روغنی بگذارید.

۸. به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا ترد شوند. در ظرف سرو بچینید و به عنوان یک دسر مقوی برای بچه ها در نظر بگیرید.

منبع: دکتر سلام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *