طرز تهیه چیپس کدو سبز رژیمی و مقوی
کدو سبز را می توان چیپس کرد و برای کودکان و رژیمی ها داد. کدو سبز ارزش غذایی زیادی دارد و سرشار از ویتامین C و ویتامین A، منیزیم فسفر، پتاسیم ، مس ، فیبر ، فولات و فسفر است
کدو سبز همچنین یکی از بهترین منابع غذایی منگنز نیز می باشد. این گیاه مقدار قابل توجهی از ویتامین B ۱و B۶ مورد نیاز بدن را نیز تأمین می کند.
از دیگر مواد مغذی موجود در کدو سبز می توان به پروتئین ، روی ، کلسیم ، آهن ، نیاسین ، تریپتوفان و ویتامین K اشاره کرد.تهیه این میان وعده شما را از خواص بی نظیر کدو سبز بهره مند خواهد کرد.
هم چنین این میان وعده برای ۲ نفر در نظر گرفته شده و برای هر سهم حدود ۱۲۰ کالری دارد.
مواد لازم چیپس کدو سبز
خرده نان: یک چهارم فنجان
پنیر پارمزان: یک چهارم فنجان
نمک: یک چهارم چای خوری
پودر سیر: یک چهارم چای خوری
فلفل سیاه: یک هشتم چای خوری
شیر کم چرب: ۲ قاشق غذا خوری
کدو سبز حلقه حلقه شده: دو و نیم فنجان
اسپری روغن
طرز تهیه چیپس کدو سبز
۱. فر را روی ۴۲۵ درجه قرار دهید.
۲. ۵ ماده اولیه غذا را با هم ترکیب کنید.
۳. با یک هم زن دستی هم بزنید.
۴. شیر را در یک کاسه بریزید و حلقه های کدو سبز را در شیر بریزید.
۵. سپس کدوها را از شیر در آورده و در ترکیب خرده نان ، پنیر ، نمک و فلفل و پودر سیر بغلتانید.
۶. روی تور سیمی فر با اسپری روغن بپاشید.
۷. یک عدد کاغذ روغنی را روی تور سیمی در فر قرار دهید و حلقه ها ی کدو را روی کاغذ روغنی بگذارید.
۸. به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا ترد شوند. در ظرف سرو بچینید و به عنوان یک دسر مقوی برای بچه ها در نظر بگیرید.
منبع: دکتر سلام