آشپزیخوراک و خورشغذای ایرانی و محلیغذای رژیمی

طرز تهیه پیاز و فلفل کبابی رژیمی

از ویژگی های این غذای خوش طعم این است که میتوانید در هر سه وعده از آن استفاده کنید. همچنین دارای کربوهیدرات پایین است و اگر با روغن زیتون پخته شود حاوی چربی های سالم غیر اشباع نیز میشود.

مواد لازم پیاز و فلفل کبابی رژیمی

یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک عدد پیاز سفید که به نازکی حلقه حلقه شده باشد
4 عدد تخم مرغ بزرگ
6 سفیده تخم مرغ بزرگ
یک دوم فنجان پنیر پارمسان
دو قاشق غذا خوری شیر کم چرب یا بدون چربی
یک دوم قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاه سه چهارم فنجان
فلفل دلمه ای حلقه و کباب شده ( ترجیحا به رنگ های قرمز و زرد )

روش پخت پیاز و فلفل کبابی رژیمی

فر را از قبل تا دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. روغن را در یک ماهی تابه ی بزرگ و نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز ها را اضافه کنید و اجازه دهید 15 دقیقه و یا تا زمانی که طلایی میشوند بپزند، در حال پخت گاهی پیازها را بهم بزنید و در آخر کنار بگذارید. تخم مرغ ها، سفیده تخم مرغ ها، شیر، نمک، پنیر و فلفل سیاه را در یک کاسه ی متوسط ترکیب کنید و با یک همزن بهم بزنید. مخلوط تخم مرغ خود را درون ماهی تابه ای که پیاز ها هستند بریزید و با آن ترکیب کنید. آنقدر بهم بزنید تا تخم مرغ به طور مساوی به همه جای ماهی تابه برسد. حالا فلفل دلمه ای ها را روی مخلوط بچینید، میتوانید مانند الگوی چرخ دوچرخه آنها را بچینید تا غذا زیبا شود. دو دقیقه روی شعله ترکیب را بپزید. سپس دسته ی ماهی تابه را با فویل بپوشانید و آن را وارد فر کنید. اجازه دهید به مدت 15دقیقه در دمای 350 درجه ی فر بپزد. سپس غذای خود را از فر بیرون بیاورید و به 6 قسمت تقسیم کنید.

اطلاعات تغذیه ای ( در هر وعده )

این دستور برای 6 وعده آماده شده است. هر وعده یک قطعه از این غذا به حساب می آید.
کالری در هر وعده: 133
چربی در هر وعده: 8 گرم
چربی اشباع در هر وعده: 3 گرم
چربی غیر اشباع در هر وعده: 4 گرم
پروتئین در هر وعده: 10 گرم
کربوهیدرات در هر وعده: 6 گرم
فیبر در هر وعده: 0.0 گرم
کلسترول در هر وعده: 147 میلی گرم
آهن در هر وعده: 1 میلی گرم
سدیم در هر وعده: 332 میلی گرم
کلسیم در هر وعده: 106 میلی گرم

منبع: دکتر کرمانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *