آشپزیسوپ و آشغذای رژیمی

طرز تهیه سوپ نخود و سیب زمینی

سوپ نخود و سیب زمینی کمی تند و پر از ادویه هندی, طعم لذیذ خود را از سبزیجات معطر و ادویه هایی چون گرام ماسالا, چیلی, زیره و گشنیز گرفته است.

مواد لازم جهت تهیه سوپ نخود و سیب زمینی

1. روغن نباتی : 2 قاشق غذاخوری
2. سیب زمینی مکعبی خرد شده : 225 گرم
3. پیاز خرد شده : 1 عدد
4. سیر له شده : 2 حبه
5. گرام ماسالا : 1 قاشق چای خوری
6. پودر گشنیز : 1 قاشق چای خوری
7. پودر زیره : 1 قاشق چای خوری
8. عصاره سبزیجات : 1 لیتر
9. فلفل قرمز چیلی خرد شده : 1 عدد
10. نخود گوجه فرنگی منجمد شده : 100 گرم
11. نمک : به میزان لازم
12. فلفل : به میزان لازم
13. ماست کم چرب : 4 قاشق غذاخوری
14. گشنیز تازه خرد شده جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه سوپ نخود و سیب زمینی

توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ نخود و سیب زمینی

کالری برای یک نفر : 38 کالری

چربی برای یک نفر : 1.50 گرم

پروتئین برای یک نفر : 1.50 گرم

کربوهیدرات برای یک نفر : 4.50 گرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *