آشپزیپیش غذا و دسرسوپ و آشغذای رژیمی

طرز تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی

سوپ پیاز و سیب زمینی یک پیش غذای ساده می باشد که ماده اصلی آن سیب زمینی است , عطر , طعم و رنگی متفاوت و فوق العاده دارد و چاشنی آن پوست پرتقال و چند شاخه گشنیز است .

مواد لازم جهت تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی

1. روغن نباتی: 2 قاشق غذاخوری
2. سیب زمینی, نگینی خرد شده: 900 گرم
3. هویج, نگینی خرد شده: 1 عدد
4. پیاز, خلال شده: 2 عدد
5. سیر, له شده: 2 حبه
6. عصاره سبزیجات: 1 پیمانه
7. آب پرتقال شیرین نشده: نصف پیمانه
8. ماست ساده کم چرب: 225 میلی لیتر
9. گشنیز تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
10. نمک: به میزان لازم
11. فلفل: به میزان لازم
12. گشنیز جهت تزیین: مقداری
13. خلال پوست پرتقال: مقداری

طرز تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی

توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی :

کالری برای یک نفر : 80 کالری
چربی برای یک نفر : 1.70 گرم
پروتئین برای یک نفر : 1.70 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 15.50 گرم
منبع: آوای سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *