آشپزیغذای ایرانی و محلیغذای رژیمی

طرز تهیه مرغ رژیمی تند

در عصر امروز با بالا رفتن میزان استفاده از غذاهای فست  فود ما می توانیم برای اینکه حداقل بخشی از این مقدار رو کاهش بدیم تنوع را در اشپزی و پخت و پز خود وارد کنیم . خیلی از غذاها هستند که می شود به طرق مختلف درست کرد تا ضمن بالا رفتن کیفیت جذابیت بیشتری هم در هر وعده غذای برای افراد خانواده بوجود آید . امروز قصد داریم باهم یک مرغ رژیمی فلفی را بررسی کنیم تا از تهیه و مصرف اون لذت ببریم .

مواد موردنیاز تهیه مرغ رژیمی تند

ماست چکیده: 3/4 لیوان

پودر فلفل قرمز: 1 قاشق مربا خوری

زیره:  1 قاشق

سیر رنده شده: 2 حبّه

ران مرغ: 1 کیلو

لیمو ترش: 2 عدد

آبلیمو: 2 قاشق

زنجبیل: 1 قاشق مربا خوری

گشنیز خرد شده: 1 قاشق

طرز تهیه مرغ رژیمی تند

در یک کاسه ی بزرگ، ماست، زنجبیل، فلفل، زیره، سیر و آبلیمو و نمک را باهم مخلوط کنید. مرغها را درون سس ماستی که تهیه کردید بخوابانید و به مدت 1 ساعت در یخچال نگهداری کنید.

فر را تا دمای 200 درجه ی سلسیوس  گرم کنید . مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و سینی فر را با فویل بپوشانید . مرغها را کف سینی بچینید و لیمو ترش

ها را نصف کرده و لابه لای مرغها قرار دهید. مرغها را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید. پس از 30 دقیقه می توانید مرغها را به جوجه گردان انتقال دهید و 3 تا 5 دقیقه کباب کنید.

مرغها را بیرون بیاورید و جعفری را روی آن بپاشید.

منبع: ایران کوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *