آشپزیغذای رژیمیکیک و شیرینی

کیک سیب بدون روغن و کم کالری

این یک کیک سیب با طعم فوق العاده، کاملا رژیمی و کم کالری و بدون روغن است که می تونید با خیال راحت و در عصرانه همراه خانواده و عزیزانتان نوش جان کنید. با عطارباشی همراه باشید.

مواد لازم کیک سیب بدون روغن

سیب : 2 عدد

شکر : 1 پیمانه

آرد : 1 پیمانه

تخم مرغ : 3 عدد

اسانس وانیل : 1 قاشق چای خوری

مخلوط دارچین و پودر قند : 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک سیب بدون روغن

ابتدا سیب ها را پوست بگیرید و خرد کنید. کف قالب را با روغن چرب کنید و سیب ها را روی آن بچینید. تخم مرغ ها را بشکنید و شکر را اضافه کنید و با همزن به مدت 5 دقیقه بزنید تا خوب مخلوط شود. سپس وانیل را اضافه کنید. می توانید به جای عصاره وانیل از وانیل شکری هم استفاده کنید. سپس آرد را آرام آرام را اضافه کنید و هم بزنید. مایه کیک را روی سیب ها بریزید و قالب را تکان دهید تا مایه به زیر سیب ها هم برود. فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود و قالب را به مدت 45 دقیقه درون فر بگذارید تا کیک پخته شود. بعد از این مدت کیک را خارج کنید و با پودر قند و دارچین تزئین کنید. کیک سیب رژیمی آماده سرو است.

منبع: سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *