دستور تهیه سوپ جو و نخود
غلات و حبوبات از جمله گیاهان پروتئینی و پرخاصیتی هستند که برای بدن خواص زیادی دارند. علاوه بر فراهم کردن پروتئین مورد نیاز بدن، از خواص آنها میتوان به بهبود نظم و عملکرد دستگاه گوارش، کمک به کاهش وزن، تقویت سلامت قلب، فراهم کردن ویتامینها و مواد معدنی ضروری بدن و تثبیت سطح قند خون اشاره کرد. تمامی این خواص باعث افزایش طول عمر شما خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سوپ جو
- ۲ فنجان سبزی سوپ
- ۱ فنجان جو (غلیظ شده)
- ۲ عدد هویج بزرگ (خرد شده)
- ۲ ساقه کرفس (خرد شده)
- ۴۰۰ گرم آب گوجه فرنگی
- ۱ عدد کدو سبز (خرد شده)
- ۴۰۰ گرم نخود
- ۱ فنجان جعفری
- ۱ عدد پیاز (خرد شده)
- ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
- ۱ قاشق چایخوری شکر
- ۱ قاشق چای خوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۱ قاشق چایخوری جعفری خشک
- ۱ قاشق چایخوری پودر کاری
- ۱ قاشق چایخوری پاپریکا
- ۱ قاشق چایخوری سس تمبر هندی
طرز تهیه سوپ جو
ابتدا سبزی سوپ را خرد کنید و به یک قابلمه نسبتا بزرگ منتقل کنید. نخود را هم از شب قبل خیس کنید.
جو، هویج، کرفس، آب گوجهفرنگی، کدو سبز، نخود و پیاز را اضافه کنید. حالا تمام چاشنیها و ادویهها را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا سوپ به مدت تقریبا ۹۰ دقیقه بپزد. اگر میخواهیدا غلظت سوپ بیشتر یا کمتر شود، مقدار جو اضافه شده را کمتر یا بیشتر بریزید.
بعد از حدود یک ساعت و نیم، سوپ آماده است. داخل ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.