دستور تهیه برگر لوبیا چشم بلبلی
مواد لازم برگر لوبیا چشم بلبلی
- دو قوطی کنسرو لوبیا چشم بلبلی
- دو قاشق غذاخوری سس باربیکیو
- یک قاشق غذاخوری نمک سیر
- یک عدد تخم مرغ
- یک سوم پیمانه پودر سوخاری ساده
- کلم کالی خرد شده (یا سبزیجات دیگر)
- برای خمیر نان ذرت
- نصف پیمانه آرد ذرت زرد
- نصف پیمانه آرد کامل
- دو قاشق غذاخوری شکر
- سه چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- یک قاشق چایخوری نمک
- نصف پیمانه + دو قاشق غذاخوری شیر کم چرب
- دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- یک عدد تخم مرغ بزرگ هم زده
- یک چهارم پیمانه موسیر رنده شده
- برای سس مایونز اسپایسی
- نصف پیمانه سس مایونز
- دو قاشق غذاخوری خردل
- یک قاشق غذاخوری سس تند
- نصف سیر رنده شده
مشخصات
برای ۴ نفر
روش متوسط
دستور تهیه برگر
- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
- یک ورقه روغنی کف سینی فر بگذارید. قالب های دایره ای را روی آن بچینید.
- همه بخش های قالب یا درهای مربا را با روغن چرب کنید.
- در غذاساز دو قوطی لوبیا چشم بلبلی که آبکش کرده اید، سس باربیکیو، نمک سیر، تخم مرغ و پودر سوخاری را با یکدیگر مخلوط نمایید تا به صورت خمیر در بیایند.
- برای تهیه خمیر ذرت در یک کاسه بزرگ، آرد ذرت، آرد کامل، شکر، بیکینگ پودر، نمک، شیر، روغن گیاهی و موسیرهای رنده شده را به خوبی با یکدیگر مخلوط نمایید تا کاملا یکدست گردند.
- ۴ قالب را با مخلوط لوبیا پر کرده و سطح آنها را با پشت قاشق صاف کنید.
- ۸ قالب باقی مانده را با مخلوط خمیر ذرت پر کنید.
- مواد را چند دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید. سپس به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا طلایی شده و برگرها پخته شوند.
- در این فاصله، تمامی مواد لازم برای تهیه سس مایونز اسپایسی را با یکدیگر مخلوط کرده و در یخچال بگذارید.
- پس از خنک شدن نان ها، یک لایه نان، سس، سبزیجات، برگر و دوباره نان گذاشته و سرو نمایید.
منبع: آشپزی