دستور تهیه پیتزا مرغ و سیب زمینی بدون خمیر
مواد لازم پیتزا مرغ و سیب زمینی
- سیب زمینی ۴ عدد
- آرد ۱ پیمانه
- ماست ۱ پیمانه
- روغن ۲/۱ پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد
- پنیر پیتزای رنده شده ۲/۱ پیمانه
- مرغ پخته و ریش ریش شده ۲/۱ پیمانه
- نمک و فلفل به میزان لازم
مشخصات
برای ۳ نفر
روش متوسط
طرزتهیه پیتزا مرغ و سیب زمینی
ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سیب زمینی ها را بعد از شست و شو پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. در یک کاسه مناسب ماست، روغن و تخم مرغ را بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
سپس آرد، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و هم بزنید. سیب زمینی های خرد شده را هم به مواد اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.۲٫ یک ظرف مناسب برای گذاشتن داخل فر آماده کنید. مواد را داخل ظرف بریزید و آن را خوب داخل ظرف پخش کنید.
اکنون مرغ ریش ریش شده را روی مواد بریزید. در انتها پنیر پیتزای رنده شده را هم روی مواد ریخته و ظرف را به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شده، طلایی شود. بعد از اینکه این پیش غذا آماده شد، آن را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را برش زده، سرو کنید.