دستور آماده سازی سالاد طالبی و شاتوت
مواد لازم سالاد طالبی و شاتوت
- شاه توت ۲ پیمانه
- طالبی ۱/۲ عدد
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
- رنده پوست لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری
- آبلیمو ۱ قاشق چای خوری
- برگ نعناع ۲ قاشق غذاخوری
مشخصات
برای ۴ نفر
روش آسان
دستور تهیه سالاد طالبی و شاتوت
شاتوت، برشهای طالبی، شکر، زنجبیل رنده شده، رنده پوست و آب لیمو رو در کاسهای بزرگ با هم ترکیب کنید. روی کاسه رو بپوشونید و برای ۳۰ دقیقه کنار بذارید. برای سرو، برگهای نعناع رو خرد کنید و روی سالاد بریزید.