پشن فروت و نحوه خوردن آن
اگر نمیدانید که چگونه باید میوه پشن فروت را بخورید، احتمالا تنها نیستید. با توجه به مواد مغذی فراوان و طعم عالی این میوه، بهتر است با نحوۀ خوردن آن آشنا شوید. با عطارباشی همراه باشید.
پشن فروت یک میوۀ گرمسیر است که نام علمی آن Passiflora edulis میباشد و درخت آن بومیِ مناطق خاصی از آمریکای جنوبی است. این میوه در واقع نوعی توت بزرگ است که رنگ زرد و نارنجی داشته و هنگام رسیدن، رنگ بنفش تیره پیدا میکند. قسمت داخلی پشن فروت زردرنگ بوده و بافتی شبیه به ژله با طعم شیرین دارد و دانههای زیادی را در خود جای داده است. این میوه منبعی غنی از ویتامین ث، فیبر، برخی ویتامینهای گروه ب و آنتیاکسیدانهای قدرتمند است.
روش خارج کردن گوشت پشن فروت
قدم ۱: پشن فروت باید همیشه فربه و بدون چینوچروک باشد. از خرید میوههای سبزرنگ خودداری کنید، زیرا به طور کامل رسیده نیستند.
قدم ۲: در ابتدا میوه را از وسط برش زده و نصف کنید.
قدم ۳: از یک قاشق برای خارج کردن دانهها و میوه از پوستۀ بیرونیاش استفاده کنید.
قدم ۴: سپس پوستۀ بیرونی را دور بیاندازید، زیرا قابل خوردن نیست.
قدم ۵: میتوانید دانههای این میوه را به روشهای مختلف استفاده و مصرف کنید.
راههای خوردن پشن فروت
حالا که میوه و دانههای آن را خارج کردهاید، میتوانید از روشهای زیر برای مصرف آنها استفاده کنید:
- مخلوط کردن دانهها و میوه درون یک اسموتی میتواند روشی ساده برای لذت بردن از این میوه باشد، به خصوص اگر آن را با مرکبات ترکیب کنید.
- برخی از مردم دانهها را خارج کرده و میوه را مستقیما مصرف میکنند.
- میتوانید گوشت میوه را به همراه کمی شکر درون ماهیتابه گرم کرده و از یک خوراکی لذیذ لذت ببرید.
- میتوانید این میوه را کوبیده و پورۀ آن را بر روی گوشت مرغ استفاده کنید.