دستور تهیه ماکارون نارگیلی
ترکیبات ماکارون نارگیلی
- ۲ عدد سفیده ی تخم مرغ بزرگ
- ۲/۱ – ۲ فنجان نارگیل خرد شده
- ۱ چهارم فنجان عسل محلی
- ۱ قاشق چای خوری وانیل
- مقداری نمک دریایی تصفیه نشده
مراحل پخت ماکارون نارگیلی
- فر را از قبل روی دمای ۳۱۵ درجه ی فارنهایت (حدود ۱۶۰ درجه ی سانتی گراد) بگذارید.
- همزن را روی دور تند گذاشته و سفیده های تخم مرغ، وانیل، عسل و نمک دریایی را درون ظرفی به خوبی میکس کنید.
- سپس نارگیل های خرد شده را به مواد بیافزایید و خوب میکس کنید.
- مقداری از مواد را روی کاغذ های مخصوص کلوچه بریزید و پهن کنید.
- مواد را در فر گذاشته و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزد تا لبه های آن طلایی رنگ شوند.
- بگذارید کنار تا خنک شود سپس میل کنید!