طرز تهیه پاستا و بادمجان
یک غذای خوشمزه ، ساده و مقوی را میتوانید در یک زمان بسیار کوتاه آماده و نوش جان کنید .
مواد لازم پاستا و بادمجان
- بادمجان همچین قدبلند و کشیده=۴ عدد
- پنیر موتزارلا = ۱۵۰ گرم
- پاستا شکلی ( من صدفی استفاده کردم )=۲۵۰ گرم
- مایه ی پاستا (پیاز و گوشت چرخ کرده و سویا و فلفل دلمه ای )
طرز تهیه پاستا و بادمجان
بادمجونا رو برشهای نازک میدیم و توی آب و نمک میذاریم بمونه و میریم پاستا رو آماده کنیم.
پاستا رو آبکش که کردیم با مایه هر چی دوست داریم مخلوط میکنیم
بادمجونا رو از آب در آورده و با دستمال آبشو میگیریم و توی روغن سرخ میکنیم ، در حین سرخ کردن اگه درشو بذارین کمتر روغن جذب میکنه
این غذا رو میشه توی قالب کمربندی هم درست کرد و هنگلم سرو برگردوند.
فر رو روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد میذاریم گرم بشه.
توی پیرکس رو خیلی کم چرب میکنیم و پودر نان میپاشیم ، بعد بادمجونا رو توش میچینیم.
نصف پاستا رو روش میریزیم و بعد ۳/۱ از پنیر رو روش میریزیم.
دوباره نصف دیگه ی پاستا رو ریخته و ۳/۱ از پنیر رو میریزم و بادمجونا رو روی پاستا میاریم.
حالا باقی مونده ی پنیر رو میریزم و میذاریم توی فر حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا پنیر روش آب و کمی طلایی بشه.