آشپزیپیش غذا و دسر

دستور تهیه پاکورای سیب زمینی

پاکورای سیب زمینی یک خوراکی سرخ شده و جزو گزینه‌های همیشگی اغلب هندی هاست. در این قسمت از مجله اینترنتی عطارباشی قصد داریم شما را با طرز تهیه پاکورای سیب زمینی غذای محبوب هندی‌ها آشنا نماییم. با ماهمراه باشید .

مواد لازم برای تهیه پاکورای سیب زمینی

مواد لازم مقدار
سیب زمینی بزرگ یک عدد
آرد نخودچی نیم پیمانه
نمک به مقدار لازم
زرد چوبه به مقدار لازم
روغن گیاهی یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز یک‌چهارم قاشق چایخوری
روغن گیاهی جهت سرخ کردن ۴۵۰ میلی‌لیتر
آب به مقدار لازم

طرز تهیه پاکورای سیب زمینی

  • سیب‌زمینی را پوست کنده سپس ورقه ورقه کنید.
طرز تهیه پاکورای سیب زمینی به همراه آموزش تصویری
  • در یک ظرف متوسط، آرد نخودچی، نمک، زردچوبه و یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی را با یکدیگر مخلوط نمایید سپس فلفل قرمز راهم در صورتیکه علاقه داشتید به ترکیب خود اضافه نمایید.
طرز تهیه پاکورای سیب زمینی به همراه آموزش تصویری
  • به آرامی آب را اضافه نمایید تا یک خمیر نسبتا غلیظ بدست آید.
طرز تهیه پاکورای سیب زمینی به همراه آموزش تصویری
  • روغن سرخ کردنی را در ماهیتابه داغ کنید. توجه داشته باشید روغن باید بسیار داغ شده باشد. هر سیب زمینی را داخل خمیر گذاشته و سپس سرخ کنید تا وقتی که طلایی شود.
طرز تهیه پاکورای سیب زمینی به همراه آموزش تصویری
  • پاکورا را با سس کچاپ یا چتنی گشنیز نوش‌جان کنید.

مواد لازم برای چتنی گشنیز

مواد لازم مقدار
گشنیز تازه ۲۰۰ گرم
فلفل تند سبز ۴ عدد
آب لیموی تازه یک‌چهارم پیمانه
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
پیاز کوچک ۱ عدد
سیر ۴ حبه
پوره زنجبیل تازه ۱ قاشق چایخوری
پودر زیره سبز قاشق مرباخوری
نمک به مقدار لازم
همچنین بخوانید :   طرز تهیه سالاد روسی سیب زمینی سالادی شبیه الویه خودمان

طرز تهیه چتنی گشنیز

  • همه مواد بالا را در مخلوط کن قرار داده و حسابی پوره کنید و درصورتی‌که چتنی مقداری سفت شد کمی آبلیمو به آن اضافه نمایید.
طرز تهیه پاکورای سیب زمینی به همراه آموزش تصویری

توجه

  • می‌توانید این چتنی را خشک تهیه نمایید و یابا اضافه کردن کمی آبلیمو آن را رقیق‌تر کنید.
  • این چتنی را درداخل یک ظرف در بسته شیشه‌ای می‌توانید تا یک هفته در یخچال و به مدت دو ماه در فریزر نگه داری کنید.

منبع: بیر کلیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *