طرز تهیه سالاد میگو همراه با سس
موادلازم سالاد میگو
- ميگوي تميز و پخته شده : ۱۵۰ گرم
- كرفس ريز شده :۱۰۰ گرم
- مايونز يا سس سالاد . ۳ قاشق غذا خوری
- تخم مرغ :۴ عدد
- فلفل و نمك : به مقداركافي
طرزتهیه سالاد میگو
كرفس خورد شده را با كمي آب مي پزيم تا نرم شود . سپس آنرا در داخل آبكش ريخته تا آب آن گرفته شود. ميگو را پوست كنده، پخته و داخل ظرفي حاوي آبليمو و نمك و فلفل و كمي روغن زيتون ريخته (در صورت تمايل كمي هم سير به آن اضافه مي كنيم ) و به مدت يك ساعت مي خوابانيم و در يخچال نگه مي داريم .
بعد از مدتی کوتاه ميگوها را از ظرف در آورده و داخل ديس مي چينيم و بينشان كرفس ريخته و مايونز را بر روي مواد مي ريزيم . سپس تخم مرغ هاي پخته شده را ورقه ورقه كرده و بين ميگو ها قرار مي دهيم به طوري كه خورد نشود . مي توان اطراف سالاد را با برگ كاهو و پره هاي ليمو ترش و جعفري تزيين كرد .