طرز تهیه پلو با گل کلم و بروکلی برتر
مواد لازم
- گل کلم خرد شده ۱ دسته کوچک
- شلغم پوست کنده و خرد شده ۲۰۰ گرم
- کلم بروکلی خرد شده ۲ دسته کوچک
- پیاز خرد شده ۱ عدد
- هویج خرد شده ۲ عدد
- فلفل تند ۱ عدد
- نمک به مقدار کافی
- پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
- پودر کاری ۱ قاشق چایخوری
- زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
- دانه خردل ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
- گشنیز خرد شده برای تزیین
- برنج و زعفران به مقدار کافی
پلو با گل کلم و بروکلی جدیدترین غذایی است که باید امتحان کنید. این غذا با ترکیب ادویههای متنوع و خوش عِطر یادآور غذاهای هندی است ولی اگر مایل باشید میتوانید با کم و زیاد کردن مقدار فلفل تند طعم آن را کمی به سلیقه خود تغییر دهید. به طور خلاصه برای تهیه پلو با گل کلم و بروکلی لازم است سبزیجات را خرد کنید و همراه با ادویهها تفت بدهید تا سرخ و لذیذ شوند. سپس این مخلوط فوقالعاده همراه با برنج زعفرانی سرو میشود. از کمی گشنیز خرد شده هم میتوان برای تزیین غذا استفاده کرد.
طرز تهیه
همه مواد را از قبل آماده کنید. گلهای کلم بروکلی و گل کلم را از هم جدا کنید و ساقههای آنها را خرد کنید. شلغم، پیاز و هویج را نیز خرد کنید و کنار بگذارید. دانههای فلفل تند را خارج کنید و سپس آن را به شکل خیلی ریز خرد کنید. به تعداد افراد پیمانه برنج بردارید و بگذارید دم بکشد.
روغن زیتون برتر را در تابه بزرگی بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید تا خوب داغ شود. گل کلم خرد شده را داخل تابه بریزید و تفت بدهید تا قدری طلایی شود. پودر کاری برتر را به گل کلم اضافه کنید و هم بزنید. شلغم، بروکلی و پیاز را به ترتیب با کمی فاصله اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید (چون زمان پخت آنها با هم فرق دارد). در این مدت مرتب هم بزنید تا مواد به صورت یکدست پخته شوند.
نمک، زیره سبز و دانه خردل را نیز اضافه کنید و هم بزنید. بعد از یکی دو دقیقه، هویج، فلفل خرد شده و پودر سیر برتر را اضافه کنید. چند دقیقه دیگر تفت بدهید تا هویج کمی نرم شود.مخلوط را بچشید و ادویه آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.
وقتی پلو آماده شد، آن را با کمی زعفران دم کرده مخلوط کنید. گل کلم و بروکلی را با گشنیز خرد شده تزیین کنید و با برنج زعفرانی سرو نمایید.