طرز تهیه بروشتای کدو سبز
مواد لازم بروشتای کدو سبز
سیر: ۸ برش
نان تست: ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۴ عدد
کدو سبز: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: ۱ قاشق غذاخوری
ترخون: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
کیپر: ۳ قاشق چای خوری
آبلیمو
لازم نیست بروشتا رو همیشه با گوجهفرنگی درست کنید. این بار از کدوسبز در کنار ترخون استفاده کنید و طعمی متفاوت رو امتحان کنید.
آماده کردن مواد برای تهیه بروشتای کدو سبز:
۱- پوست سیرها رو جدا کنید.
۲- تکههای نان تست رو برشته کنید.
۳- کدوها رو نگینی خرد کنید.
۴۴- سبزیجات رو خرد کنید.
بروشتای کدو سبز از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت هست که در سایت عطارباشی طرز تهیه اون رو برای شما آماده کرده ایم.
- سیرها رو روی نانهای برشته شده بمالید.
- روغن زیتون رو در ماهیتابه بزرگی روی حرارت بالا گرم کنید. کدو رو اضافه کنید و برای حدود ۸ دقیقه تا نرم و کمی طلایی بشه، تفت بدین (مدام مواد رو هم بزنید).
- بقیه مواد شامل نمک، فلفل، ترخون، جعفری، کیپر و آبلیمو رو اضافه کنید و مواد رو با هم ترکیب کنید.
- ترکیب رو روی تکههای نان بذارید و سرو کنید.