دستور تهیه کوفته ماهی برتر
کوفته ماهی برتر غذایی سالم و خوشمزه است که به سادگی و در زمان کوتاهی آماده میشود. کوفته ماهی را میتوانید به شکل برگر فرم بدهید و هر موقع خواستید آن را سرخ کنید و همراه با نان و سبزیجات تازه میل نمایید. این لقمههای ماهی کوچک برای زمانی مناسب هستند که هوس کوفته یا برگر کردهاید اما در ضمن میخواهید غذایی سبکتر و سالمتر از گوشت قرمز میل کنید. کوفته ماهی را میتوانید با تن ماهی هم تهیه کنید.
اگر غذای تند دوست ندارید و نمیخواهید از فلفل چیلی استفاده کنید یا میخواهید غذا مناسب کودکان باشد نگران نباشید. کوفته ماهی بدون فلفل چیلی هم طعم دلپذیری دارد که از ترکیب لیموترش تازه، سبزیهای معطر و زنجبیل حاصل میشود. برای راحتی کار میتوانید مواد را دو سه برابر کنید. کوفته/برگر ها را شکل بدهید و مقدار اضافی آن را برای روز دیگری فریز کنید.
مواد لازم کوفته ماهی برتر
- فیله ماهی بدون پوست و تیغ ۴ عدد (حدود ۷۰۰ گرم)
- شوید خشک برتر ۲ قاشق غذاخوری
- نعنای خشک برتر ۱ قاشق غذاخوری
- پودر زنجبیل برتر ۱ قاشق چایخوری
- لیموترش کوچک ۱ عدد
- سیر خرد شده ۱ حبه
- زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه برتر ۱/۲ قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۲ عدد
- فلفل چیلی خرد شده ۱ عدد (اختیاری)
- نمک و فلفل به مقدار کافی
- روغن سرخکردنی به مقدار کافی
طرز تهیه کوفته ماهی برتر
ابتدا فیلههای ماهی را به صورت مکعبهای کوچک ۲–۳ میلیمتری خرد کنید و در کاسهای بریزید. شوید خشک برتر، نعنای خشک برتر و زنجبیل برتر را به ماهی اضافه کنید. قسمت سبز پوست لیموترش را نیز رنده کنید و همراه با تخم مرغ، سیر و فلفل خرد شده، زیره سبز و زردچوبه برتر به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا با هم میکس شوند (بهتر است این مرحله را با دست انجام دهید).
روغن را در تابهای بریزید و روی شعله قرار دهید تا داغ شود. مایه را با دست به شکل دلخواه در بیاورید. میتوانید آن را به شکل کوفتههای کوچک فرم بدهید و همراه با سالاد سبزیجات سرو کنید و یا به شکل برگر دربیاورید و با نان میل کنید. فقط توجه داشته باشید که هرچه کوفته یا برگر بزرگتر باشد زمان پخت بیشتری نیاز دارد.
کوفته ماهی را در روغن داغ سرخ کنید و با سالاد یا نان همبرگر و سبزیجات تازه سرو کنید.