روش هایی برای کاهش خشم در طب سنتی
افرادی که در برخورد با مشکلات، بیشتر حالات پرخاشگرانه را بروز می دهند، معمولا مزاج یا سوء مزاج گرمی دارند و علاوه بر تمرینات کنترل ذهنی (مثل تنفس عمیق و دستور ریلکس کردن) باید دستورات زیر را انجام دهند:
پرهیزات برای کاهش خشم
ادویه تند و تیز مثل زنجبیل، فلفل و خردل
غذاهای بسیار گرم مثل عسل کهنه، مغزها و تنقلات مثل پسته، سیر و پیاز خام، خرمای خشک
نوشیدنی های گرم و داغ مثل قهوه، نسکافه و چای
کل فست فودها و غذاهای آماده و هر غذای حاوی مواد نگهدارنده
خوراکی های گرم و چرب مثل حلوا ارده، سرخ کردنی ها مخصوصا اگر حالت سوختگی پیدا کنند.
ترشی های غیر طبیعی و هر غذایی که مزه ی ترش شدید دارد.
توصیه ها برای کاهش خشم
مصرف خیار، کدو، کاهو، گشنیز، هندوانه
خوردن ماءالشعیر طبی، سوپ جو، حریره ی بادام
نوشیدن کمی شربت خنک (نه یخ) مثل شربت به لیمو، شربت سکنجبین و گلاب در هنگام بروز عصبانیت
بوییدن عطرهای ملایم و خنک مثل بنفشه، گلاب، صندل
گوش دادن به نغمه های طبیعی مثل صدای دریا یا آب روان