دستور تهیه ترشی سیب و آلو
مواد لازم ترشی سیب و آلو
سیب گلاب: ۱۰ عدد
آلو: ۱۰ عدد
به گزارش آکاایران: زردآلو: ۱۰ عدد
برگ رزماری: یک قاشق مرباخوری
دارچین: دو تکه
هل: چهار عدد
شکر: دو قاشق غذاخوری
سیر: چهار حبه
زنجبیل حلقه شده: شش ورق
نمک: یک قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: ۱۰ دانه
فلفل سبز کوچک: یک عدد
سرکه: به میزان لازم
به گزارش آکاایران: زردآلو: ۱۰ عدد
برگ رزماری: یک قاشق مرباخوری
دارچین: دو تکه
هل: چهار عدد
شکر: دو قاشق غذاخوری
سیر: چهار حبه
زنجبیل حلقه شده: شش ورق
نمک: یک قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: ۱۰ دانه
فلفل سبز کوچک: یک عدد
سرکه: به میزان لازم
طرز تهیه ترشی سیب و آلو
سیب، زردآلو و آلو را شسته، خشک کرده و بعد در ظرف شیشه ای مناسب به همراه ادویه ها، شکر، نمک، سیر و فلفل سبز می چینیم. سرکه را به اندازه ای اضافه می کنیم که روی میوه ها را بپوشاند.