آشپزیترشی و شور

طرز تهیه ترشی با آب گوجه فرنگی یا سالاد مشهدی

مواد لازم برای ترشی با آب گوجه فرنگی

گل کلم یک بوته متوسط و ریز خرد شده
گوجه ۲ کیلو رنده شده
فلفل تند سبز ۱۰ عدد
سیر یک بوته بزرگ
خیار ۵ تا ۶ عدد
کرفس یک بوته کوچک
موسیر خیس شده ۱۰۰ گرم
رب گوجه یک لیوان
نمک و گلپر، تخم گشنیز، زردچوبه و پودر زیره به میزان لازم
سرکه یک لیوان

طرز تهیه سالاد مشهدی

گوجه‌ها را بشویید و در مخلوط کن بریزید و آن را به صورت آب گوجه تبدیل کنید.
سرکه را به آن اضافه کنید و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه آن را بجوشانید و بگذارید سرد شود.
تمام مواد ترشی را ریز خرد کنید.

همه مواد خرد شده را در ظرفی بریزید و بعد آب گوجه، سرکه، ادویه‌ها و رب را به آن اضافه و مخلوط کنید و در شیشه‌ای بزرگ بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
این ترشی مخصوص استان خراسان بوده و به سالاد مشهدی معروف است.

منبع : چهاردیواری جام جم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *