دستور تهیه لوف گوشت ساده
خوراک لوف غذایی بسیار ساده و خوشمزه است که انواع مختلفی دارد. لوف گوشت از ترکیب گوشت چرخ کرده با چند ماده ی غذایی ساده ی دیگر تهیه می شود و آماده سازی آن به زمان بسیار کمی نیاز دارد. این غذا برای یک شام ساده گزینه ی بسیار مناسبی است و می تواند همراه با برنج یا نان سرو شود.
مواد لازم لوف گوشت
گوشت چرخکرده 700 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پیاز خردشده 1 عدد
شیر 1 پیمانه
خرده نان 1 پیمانه
نمک به میزان کافی
فلفل به میزان کافی
پودر خردل 2 قاشق غذاخوری
سس کچاپ 1/3 پیمانه
طرز تهیه لوف گوشت
فر را از قبل روشن نمایید و دمای آن را ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید.
در ظرفی بزرگ، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، پیاز، شیر و خرده نان ها را مخلوط کنید. نمک و فلفل را به میزان کافی اضافه کنید و مایع را در قالب لوف چرب شده با ا ابعاد مناسب بریزید و یا با دست به شکل دلخواه درآورید و روی سینی فر چرب شده قرار دهید.
شکر قهوه ای، خردل و سس کچاپ را در ظرف کوچک دیگری مخلوط کنید. پس از اینکه به خوبی با هم مخلوط شدند، آنها را روی لوف گوشت تهیه شده بریزید.
لوف تهیه شده را به مدت یک ساعت در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید.
نکته: می توانید از ورقه ای آلومینیومی برای حفظ نرمی و رطوبت لوف گوشت در فر استفاده کنید.
اطلاعات مواد مغذی
372کالری
24/7 گرم چربی
18/5 گرم کربوهیدرات
18/2 گرم پروتئین