طرز تهیه خوراک كنگر رژيمی
ماده غالب اين خوراك خوشمزه كنگر است. کنگر طبیعتی گرم و خشک دارد و به همین علت خوب است اين خوراك را با ماست ميل كنيد. خوردن كنگر برای آن دسته از افرادی که گرم مزاج هستند، توصیه میشود. علاوه بر آن ، اين گياه منبع غنی پتاسیم است.
کنگر ضدعفونیکننده، اشتهاآور، تب بر و هضمکننده غذاست و مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش میشود.
مواد اولیه خوراک كنگر رژيمی
كنگر: 500 گرم
پياز: يك عدد
لیموترش: يك عدد
هویج: يك عدد
سيبزميني: دو عدد
نخودفرنگي: يك پيمانه
شويد: چند شاخه
نمك و زردچوبه: به ميزان لازم
روغن و آب جوش: به ميزان لازم
طرز تهيه خوراک كنگر رژيمی
پياز را به شكل خلالي خرد كرده و با كمي زردچوبه و روغن تفت دهيد.
سيب زميني و هويج را نيز به شكل خلالي خرد كنيد و با پياز كمي تفت دهيد.
كنگر را پاك و خرد كرده و به همراه نخود فرنگي به مواد اضافه كنيد و آنها را هم تفت دهيد.
نمك و آب جوش ( تقريباً دو تا سه ليوان ) را به مواد افزوده و با حرارت كم فرصت دهيد تا تمام مواد خوب بپزد.
بعد از پخت و هنگام سرو آب ليموي تازه را به غذا اضافه كنيد.
خوراك كنگر را با شويد تازه و برشهاي ليموي تازه تزئين كنيد.
نكته:
باتوجه به اینکه برگهای كنگر تیغهای ریز و تیزی دارند، هنگام پاککردن مراقب دستان خود باشید؛ بهتر است از دستکش استفاده کنید.
منبع: مجله آشپزی خانواده سبز