ریپورتاژ

طرز تهیه فرنی ساده خانگی خوشمزه و مجلسی با آرد برنج

طرز تهیه فرنی ساده خانگی خوشمزه و مجلسی با آرد برنج

فرنی یکی از غذاهای سبک و بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر برای کودکان که معده حساسی دارند تهیه می شود. البته فرنی مانند شله زرد یکی از دسرهای مناسبی ماه رمضان هم محسوب می شود که می توانید برای سفره های افطار خود از این غذا استفاده کنید فرنی را با نشاسته و آرد برنج تهیه می کنند  شما می توانید فرنی را در رنگ های مختلف تهیه کنید. فرنی با آرد برنج غذایی است که با ترکیب آرد برنج خانگی و شیر تهیه می شود و در کشور های آسیایی پخته می شود. فرنی با آرد برنج را به صورت شکلاتی، زعفرانی هم تهیه می کنند.

مواد لازم برای تهیه فرنی

  • شیر ۴ لیوان
  • شکر ۸ قاشق غذاخوری
  • گلاب ۴ قاشق غذاخوری
  • آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه ۲ ق مربا خوری

طرز تهیه فرنی ساده خانگی با آرد برنج

مرحله اول: مخلوط کردن مواد

برای تهیه فرنی ابتدا در قابلمه ای شیر را می ریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا کاملا در شیر حل شود و آرد برنج را آرام آرام به شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا در شیر گلوله نشود.

مرحله دوم: جوشاندن فرنی

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پی در پی هم می زنیم تا شیر جوش بیاید سپس حرارت را کم تر می کنیم و همچنان هم می زنیم مداوم تا ته نگیرد. در پی هم زدن متوجه خواهید شد که شیر در حال قوام گرفتن و غلیظ شدن است.

مرحله سوم: تهیه فرنی

وقتی به این مرحله رسید زمان افزودن گلاب است، گلاب را اضافه کنید و هم بزنید زمانی که کمی سفت شد و به غلظت مورد نظرتان رسید شعله را خاموش می کنیم و خامه را اضافه کنید هم بزنید تا خامه حل شود در ادامه قابلمه را از روی آن بر می داریم و همچنان هم می زنیم چون قابلمه داغ است و اگر به حال خود فرنی را رها کنیم تا سرد شود حتما ته می گیرد. فرنی آماده شده را در ظرف می کشید و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه فرنی با آرد برنج

  1. فرنی را بعد از پخت در محیط آشپزخانه خنک کنید و بعد به یخچال انتقال دهید تا آب نیندازد.
  2. در طول مدت پخت فرنی باید حرارت کم باشد و مدام مخلوط شود.
  3. بلافاصله بعد از پخت فرنی آن را داخل ظرف مورد نظر بریزید و گرنه حالت لختگی پیدا می کند و نمای زیبایی ندارد.
  4. برای شیرین کردن فرنی از شیرین کننده طبیعی مثل عسل هم می توانید استفاده کنید.
  5. اگر کف قالب شکل داری را کمی چرب کنید و فرنی را در آن بریزید و در یخچال بگذارید بعد از گذشت ۱۲ ساعت می توانید آن را برگردانده و به عنوان دسر سرو کنید.
  6. با اسانس و رنگ دلخواه هم می توانید فرنی میوه ای داشته باشید
  7. بهتر است که فرنی آرد برنج با دارچین و پودر گل محمدی تزئین و سرو شود تا طبع آن متعادل شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *