طرز تهیه بروشتا، پیش‌غذای ایتالیایی - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه بروشتا، پیش‌غذای ایتالیایی

غذاهای ایتالیایی در جهان محبوبیت دارد، کشور ما هم از این قاعده مستثنی نیست. شاید یکی از دلایلی که این غذاها را پرطرفدار کرده سادگی و در عین حال سلامت این غذاهاست. در اغلب غذاهای ایتالیایی از مواد تازه و سبزیجات، روغن زیتون، سیر و غیره استفاده می‌شود که همه ما از خواص آن‌ها آگاهی داریم.بروشتا یا بروسکتا یکی از این غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که آن را به صورت پیش غذا سرو می‌کنند. این غذا برای مهمانی‌ها بسیار مناسب است و می‌توانید آن را به عنوان یکی از فینگر‌فود‌هایی که می‌خواهید سرو کنید در نظر بگیرید و به سفره خودتان رنگ و لعاب ببخشید.

در ادامه طرز تهیه و آماده‌سازی این پیش‌غذای خوشمزه را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه بروشتا ایتالیایی

  • ۱ عدد نان باگت
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ حبه سیر
  • ۲ عدد گوجه‌فرنگی
  • ۲۰۰ گرم پنیر موتزارلا
  • ۱۰۰ گرم ریحان تازه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه بروشتا

طرز تهیه بروشتا ایتالیایی

نان باگت را به صورت اریب برش بزنید و مدتی در معرض هوا قرار دهید تا کمی از حالت نرم در آمده و خشک شود.با برس مخصوص آشپزی مقداری روغن زیتون، نان‌ها را به روغن آغشته کنید (بهتر است از روغن زیتون بکر استفاده شود تا عطر و طعم پیش‌غذای شما بهتر و اصیل‌تر شود).

ماهیتابه‌ای را روی حرارت قرار دهید وقتی به خوبی گرم شد نان‌ها را کف آن بچینید و هر دو طرف نان‌ها را به خوبی گریل کنید. قبل از آنکه نان سرد شود سیر را از وسط نصف کرده و برروی نان‌ها می‌کشیم.
گوجه‌ها را به صورت نگینی خرد کرده و همراه با پنیر موتزارلا، ریحان و ادویه (فلفل، نمک، پودر اورگانو) را با هم مخلوط کنید و بعد ازآنکه نان را به خوبی به سیر آغشته کردید با استفاده از قاشق مواد را روی نان‌ها بریزید. بسته به سلیقه‌تان می‌توانید تکه‌های ژامبون، مرغ یا ماهی را هم به مواد اضافه کنید.

پیش‌غذای ایتالیایی شما آماده است، امیدواریم آن را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.

منبع: کتاب کاله

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.