نان رولی

دستور تهیه نان رولی سیر با پنیر پارمسان

نان رولی سیر با پنیر پارمسان را هم به عنوان یک پیش غذای خوشمزه با چاشنی پارمسان و سیر می‌توانید میل کنید و هم در کنار غذاها و خوراک‌ها سرو کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خمیر

  • ۱۴ گرم خمیر مایه
  • ۶ قاشق غذاخوری شکر
  • یک‌چهارم پیمانه آب ولرم
  • ۱ و یک‌چهارم پیمانه شیر
  • سه‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک
  • یک‌چهارم پیمانه پودر پنیر پارمسان
  • ۴ و نیم پیمانه آرد الک شده
  • ۱ عدد تخم مرغ

مواد لازم برای روی نان

  • ۴ حبه سیر ریز خرد شده
  • نصف پیمانه کره
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • یک‌سوم پیمانه پودر پارمسان

طرز تهیه نان رولی سیر با پنیر پارمسان

طرز تهیه نان رولی سیر با پنیر پارمسان

خمیر مایه و ۱ قاشق غذاخوری شکر را در آب حل کرده و ۱۰ دقیقه استراحت دهید.

شیر، کره، شکر و نمک را داخل ظرفی بریزید و روی گاز قرار دهید. اجازه دهید کمی روی حرارت ملایم با هم مخلوط شوند.

مخلوط شیر و مخلوط خمیر مایه با تخم مرغ و آرد و یک‌چهام پنیر پارمسان و سیر را با هم مخلوط کنید. به خوبی روی ظرف را با سلفون بپوشانید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا استراحت کند. خمیر در این حالت پف خواهد کرد.

۵ دقیقه خمیر را ورز دهید یا با استند میکسر مخلوط کنید. بعد از آن خمیر را به ۲۵ گلوله متوسط تقسیم کرده و رول کنید. در این مرحله اگر خمیر به دست‌تان می‌چسبد، از مقداری آرد کمک بگیرید.

به وسیله قلموی آشپزی روی نان‌ها را با کره چرب کرده و مقداری جعفری ریز خرد شده و پودر پنیر پارمسان روی نان‌ها بریزید.

در آخر نان‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید. بعد از خارج کردن از فر، در صورت تمایل مجدداً کمی کره روی نان‌ها بمالید. نان‌ رولی سیر آماده است. در ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.