آشپزیساندویج و پیتزا

دستور تهیه چیکن پاستا سوفله

امروز می‌توانید به غذایتان ترکیبی از پنیر سرشار از کلسیم و قارچی که ویتامین دی را در خود جا داده را اضافه کنید. چیکن پاستا سوفله که با سیر و تره فرنگی طعم‌دار شده است و پروتئین کم چربی مثل سینه مرغ را در خود دارد، غذایی کامل است که از پس تامین بخشی از انرژی، پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز روزانه شما برمی‌آید.

مواد لازم چیکن پاستا

  •  پاستا شکل‌دار: ۴۰۰ گرم
  • سینه مرغ بدون استخوان: ۲ عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • تره فرنگی حلقه‌ای خرد شده: ۳ ساقه
  • سیر خرد شده: ۲ حبه
  • قارچ ورقه‌ای خرد شده: ۲۵۰ گرم
  • آرد: ۳ قاشق سوپخوری
  • شیر گرم: ۲ پیمانه
  • عصاره مرغ: ۱ پیمانه
  • خامه: ۲ قاشق سوپخوری (در صورت تمایل)
  • پنیر ورقه‌ای چدار: ۶ ورق

چیکن پاستا سوفله

طرز تهیه چیکن پاستا سوفله

پاستا را در قابلمه‌ای حاوی آب در حال جوش و نمک بپزید تا نرم شود و سپس آبکش کنید.

برای تهیه چیکن پاستا سوفله سینه مرغ را به صورت مکعبی برش داده و با مقداری نمک و فلفل مزه دار و در تابه‌ای همراه کره یا روغن تفت دهید تا طلایی شود؛ سپس از تابه خارج کنید.

قسمت سفید تره فرنگی را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و به همراه سیر به تابه اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید. سپس قارچ را اضافه و تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

آرد را روی مواد به صورت یکنواخت بپاشید و کمی دیگر تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. شیر را به تدریج به تابه اضافه و همزمان هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

عصاره مرغ را به مواد اضافه و اجازه دهید روی حرارت ملایم به آرامی بجوشند تا مایع کمی غلیظ شوند. در صورت تمایل خامه را اضافه کنید و با مقداری نمک و فلفل آن را مزه‌دار کنید.

پاستای آبکش شده و مرغ را به تابه اضافه و مواد را زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شود.

گراتن را در ظرف نسوزی بریزید و روی آن را با پنیرورقه‌ای چدار بپوشانید و داخل فر گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیر روی گراتن طلایی شود و سپس سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *