پیتزا مرغ

دستور تهیه پیتزا مرغ بدون گلوتن رژیمی

بیماری سلیاک یک اختلال خودایمنی است که موجب می‌شود بدن، گلوتن را به عنوان یک متجاوز خارجی ببیند. سلیاک بدترین شکل عدم تحمل گلوتن است. اما حساسیت به گلوتن فقط به بیماران سلیاکی خلاصه نمی‌شود! در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه یک نوع پیتزای بدون گلوتن به شما آموزش دهیم. با طرز تهیه پیتزا مرغ بدون گلوتن با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا مرغ بدون گلوتن

  • ۲ فنجان آرد بدون گلوتن
  • ۱ قاشق چای‌خوری مخمر خمیر بدون گلوتن
  • سه‌چهارم فنجان آب
  • یک‌ونیم قاشق چای‌‌خوری نمک
  • ۱ عدد سینه مرغ
  • ۱۰۰ گرم فلفل دلمه‌ای
  • روغن زیتون
  • ۱ حبه سیر
  • رب گوجه فرنگی بدون گلوتن
  • پنیر موزارلا
  • زیتون سیاه (حلقه‌ای خرد شده)

طرز تهیه پیتزا مرغ بدون گلوتن

آب را داخل کاسه‌ همزن ایستاده خود بریزید و مخمر را درون آب بریزید و تا زمانی که مخمر حل شود هم بزنید.

همه‌ آرد و نمک را به مخلوط آب و مخمر اضافه کنید. آن را با یک قاشق فلزی هم بزنید تا خمیر کش‌دار شود.

خمیر را حدود ۵ دقیقه با دست آنقدر ورز دهید تا نرم شود. سپس آن را به شکل توپ در آورید. خمیر باید به حالتی برسد که وقتی انگشت‌تان را در آن فرو می‌برید به حالت قبلی خودش برگردد. بین ۵ تا ۸ دقیقه این کار را ادامه دهید.

اگر خمیر به کاسه یا دست‌تان می‌چسبد یک قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید تا این چسبندگی از بین برود و راحت‌تر به کارتان ادامه دهید. حواستان باشد که خیلی آرد به آن اضافه نکنید.

اگر عجله دارید بیخیال پف کردن خمیر شوید و پیتزای خود را آماده کنید. در این حالت یک پیتزا با خمیر نازک و طعمی شبیه کراکر خواهید داشت.

اما اگر عجله ندارید بین یک تا یک ساعت‌ونیم به خمیر فرصت دهید تا پف کند. بنابراین کاسه را تمیز کنید تمام سطح آن را با مقدار کمی روغن چرب کنید و خمیر پیتزا را درون کاسه برگردانید. روی کاسه را با سلفون بپوشانید. یک تا یک ساعت‌و‌نیم صبر کنید تا خمیر پیتزای‌تان پف کند.

سینه مرغ را خرد کنید و آن را با مقداری روغن و سیر خرد شده داخل تابه تفت دهید.

بعد از این که خمیر آماده شد، قالب مورد نظر را با مقداری روغن چرب کنید. خمیر را روی آن پهن کنید به طوری که یک سانتی‌متر از دیواره‌های قالب را خمیر بگیرد. مقداری رب گوجه روی خمیر بریزید و کاملا پخش کنید.

به ترتیب پنیر موزارلا، مرغ، فلفل دلمه‌ای خرد شده و زیتون را روی خمیر بریزید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

پیتزا مرغ بدون گلوتن سلینو

طرز تهیه پیتزا مرغ بدون گلوتن را به شما آموزش دادیم. اما با گزینه‌های بی‌پایان سلینو، می‌توانید خیلی راحت‌تر بدون گلوتن زندگی کنید.

پیتزا مرغ بدون گلوتن سلینو به صورت منجمد و نیمه‌پخته عرضه می‌شود. بنابراین قبل از مصرف به مدت ۱۰ دقیقه در خارج فریزر نگهداری کنید تا دمای محصول برای پخت  مناسب شود. سپس پیتزا را در طبقه میانی فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا پنیر روی محصول طلایی‌رنگ شود.

منبع: کتاب کاله

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.