بورک اسفناج

طرز تهیه بورک اسفناج ترکیه ای

بورک یک غذای معروف ترکی است که می‌توانید آن را برای میان وعده یا پیش غذا تهیه و سرو کنید. بورک اسفناج یکی از انواع بورک‌ها است که طعم بسیار خوبی دارد و با تهیه آن می‌توانید یک میان وعده مغذی را برای کودکان خود فراهم کنید.

مواد لازم برای تهیه بورک اسفناج

  • ۲ پیمانه آرد
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک قاشق چایی خوری نمک
  •  آب به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه مواد میانی بورک اسفناج

  • ۳۰۰ گرم برگ اسفناج (تازه)
  • یک پیمانه پنیر ریکوتا (رنده شده)
  • یک قاشق چایی خوری روغن زیتون
  • ۴ عدد پیازچه تازه (قسمت سبز رنگ)
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده) به میزان لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده) به میزان لازم
  • یک قاشق چایی خوری کره (ذوب شده)
  • ۲ عدد زرده تخم مرغ

طرز تهیه بورک اسفناج

طرز تهیه بورک اسفناج

برای تهیه مواد میانی بورک اسفناج لازم است برگ‌های اسفناج و قسمت‌های سبز رنگ پیازچه‌ها را با هم خرد کنید. پنیر رنده شده، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوطشان کنید اسفناج و پیازچه خوب طعم بگیرد.

برای تهیه خمیر این بورک، آرد، تخم مرغ و نمک را با هم ترکیب کنید و آب را به آن‌ها اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. خمیرتان را خوب ورز دهید. بعد از ورز دادن خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید و هر کدام را جداگانه با ورز دهید و با وردنه سطح آن را صاف کنید.

سینی فر را به روغن آغشته کنید و یک لایه از خمیر را روی آن قرار دهید و کمی از کره ذوب شده را با کمک قلم‌موی آشپزخانه روی خمیر بمالید. مخلوط اسفناجی که تهیه کرده بودید را روی خمیر قرار دهید. برای قسمت‌های دیگر خمیر هم همین کار را تکرار کنید.

زرده تخم مرغ را خوب هم بزنید تا کف کند سپس آن را قلم‌موی آشپزخانه روی خمیرها بمالید. سینی را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و حرارت آن را روز ۱۸۰درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از اینکه بورک‌‌ها طلایی و برشته شدند آن‌ها را برش داده و سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.