دستور طبخ خورش نارنگی - مجله سلامتی عطارباشی

دستور طبخ خورش نارنگی

مواد لازم خورش نارنگی

  • مرغ ۴ تکه
  •   هویج ۴ عدد
  •  نارنگی ۵ عدد
  • آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  •   شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • خلال پوست نارنگی ۱ لیوان
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
  • پیاز ۱ عدد
  • روغن و نمک مقدار لازم

 مشخصات

برای ۴ نفر
روش متوسط

طرز تهیه خورش نارنگی

پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس تکه های مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند ؛ هویج ها را رنده کنید و چند دقیقه در روغن و در ماهیتابه ای جداگانه تفت دهید تا نرم شود سپس به همراه ۳ لیوان آب به مرغ اضافه کنید.

پس از اینکه اب غذا به جوش امد در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ بپزد ؛ در این مدت خلال پوست نارنگی را آماده کنید.

داخل ماهیتابه ای مقدار کمی روغن بریزید و آرد را در روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس آرد را به همراه خلال پوست نارنگی و مقداری نمک به خورش اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید تا آرد جذب آب خورش شود.

نارنگی ها را پوست بکنید و گوشت نارنگی را از پوست آن به دقت جدا کنید سپس فیله های نارنگی ، آبلیمو ، شکر و زعفران دم کرده را به خورش اضافه نمایید ، حدود ۳۰ دقیقه دیگر اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه برنج ساده سرو کنید.

منبع: آشپزی

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *