آشپزیساندویج و پیتزا

دستور تهیه رولت اسفناج تصویری

رولت اسفناج بسیار ظریف و به شکل رولت سوسیس است با این تفاوت که به جای سوسیس از سبزیجات در آنها استفاده میشود. این رولت‌ها، با اسفناج، سیر، و پنیر فتا پر شده و سپس به خوبی پخته می‌شوند، این غذا برای مهمانی‌هایی که تمایل دارید به وسیله‌ی فینگرفود از مهمانانتان پذیریایی کنید بی‌نظیر هست.

مواد لازم جهت تهیه ۳۶ عدد رولت اسفناج

  1. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  2. یک یا دو حبه سیر خرد شده
  3. ۲۵۰ گرم اسفناج یخ زدایی شده
  4. نمک مقداری برای مزه
  5. ۱۰۰ گرم پنیر فتا خورد شده
  6. سه ورق خمیر پیتزا یا نان
  7. یک عدد تخم مرغ که با یک قاشق غذاخوری شیر مخلوط شده است
  8. کنجد مقداری جهت تزیین

طرز تهیه رولت اسفناج

فر را روی ۲۰۰ درجه ی سانتی گراد گرم کنید. سیرها را به مدت ۲ دقیقه با روغن زیتون سرخ کنید، سپس اسفناج را اضافه کنید و بگذارید تا گرما به همه جای آن برسد، حال می‌توانید نمک را به آن اضافه کنید. مواد را به یک کاسه‌ی بزرگ انتقال دهید و پنیر فتا را به آن اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا موادی یکدست حاصل شود، بعد از اینکه مواد آماده شده آن را بر روی خمیرتان بریزید و به خوبی پخش کنید، سپس به وسیله ی چاقوی خمیر را برش دهید، توجه داشته باشید که طول هر تکه از خمیر باید به اندازه‌ای باشد که دو بار بتوان آن را رول کرد. بار اول که رول را پیچیدید، با مخلوط تخم مرغ و شیر روی آن بکشید، سپس یک بار دیگر خمیر را رول کنید و روی شکل نهایی آن نیز بار دیگر از مخلوط تخم مرغ استفاده کنید.

طرز تهیه رولت اسفناج به همراه آموزش تصویری
طرز تهیه رولت اسفناج به همراه آموزش تصویری

درصورت تمایل می‌توانید مقداری کنجد روی آن بپاشید. رولت‌های آماده شده را روی سینی فر که از قبل چرب کرده اید، قرار دهید، بگذارید تا به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بماند یا تا زمانی که رنگ رولت‌ها به قهوه‌ای طلایی تغییر کند.

منبع: بیر کلیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *