آشپزیکباب و کتلت

طرز تهیه جوجه ماستی

سه‌ ماههٔ دوم بارداری برای خانم‌های باردار دوران راحت‌تر و بهتری است. با تمام شدن ویار و عوارض سه‌ ماههٔ اول بارداری، حالا وقت مناسبی است تا از مواد غذایی مفید و انرژی‌بخش بیشتر استفاده کنند. همزمان با رشد جنین ممکن است عوارضی مانند یبوست در مادران باردار بوجود بیاید. استفاده از ماست لاکتیویا به دلیل داشتن پروبیوتیک می‌تواند به عملکرد بهتر روده کمک کند. پروبیوتیک‌ها، باکتری‌های مفید در ماست و مواد غذایی تخمیر شده‌ هستند که در تسکین مشکلات گوارشی موثر عمل می‌کنند. برنج قهوه‌ای به دلیل داشتن منگنز، آهن، روی، فسفر، کلسیم، سلنیم، منیزیم و گروه خانواده ویتامین ب برای خانم‌های باردار بسیار مفید است. ترکیب پروتئین و ماست پروبیوتیک در جوجه ماستی نیاز توام بدن مادر به پروتئین و لبنیات را تامین می‌کند. ترکیب قارچ و گوجه و فلفل و جعفری و ادویه‌ها طعم خوبی به غذا می‌دهند. این غذا برای وزن‌گیری و رشد جنین در سه ماهه دوم توصیه می‌شود. برای آشنایی با دستور پخت جوجه ماستی ادامه این مطلب را بخوانید.

مواد لازم  جوجه ماستی

  • ماست پروبیوتیک لاکتیویا: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • آب لیموترش: نصف یک عدد
  • گوجه گیلاسی
  • برنج قهوه ای
  • نمک و فلفل سیاه
  • سیر: ۱ حبه
  • پیاز: نصف یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای: نصف یک عدد

سس جوجه:

  • کره: ۸۰ گرم
  • پاپریکا : یک عدد
  • نمک و فلفل
  • آب نارنج و لیمو: یک لیوان و نیم
  • جعفری: نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه جوجه ماستی

  • یک عدد سینه مرغ کامل را تکه تکه می‌کنیم. نصف یک عدد پیاز و نصف یک عدد فلفل دلمه‌ای را نواری خرد می‌کنیم و روی تکه‌های مرغ می‌ریزیم. سپس سیر خرد شده را به آن‌ها اضافه کرده و ترکیب آب نارنج و لیمو را روی آن‌ها می‌ریزیم. حالا دو تا سه قاشق ماست لاکتیویا را به مرغ‌ها اضافه کرده و روی آن‌ها مقداری روغن زیتون می‌ریزیم.
  • برای مزه کباب، گوجه فرنگی گیلاسی، قارچ و فلفل دلمه‌ای قرمز و زرد را که به شکل مربع خرد کرده‌اید به سیخ بکشید. تکه‌های مرغ را هم که با ماست ترکیب کرده بودید به سیخ بکشید.
  • برای تهیه سس جوجه، کره را ذوب کرده و در کاسه می‌ریزیم، به آن جعفری خرد شده، آب نارنج، لیمو و نمک، فلفل سیاه و پاپریکا اضافه کرده و هم می‌زنیم.
  • حالا سیخ جوجه‌ها و گوجه فرنگی و قارچ را داخل ماهیتابه چدنی یا روی گریل می‌گذاریم و مقداری از سس مخصوصی را که تهیه کرده‌ایم روی آن‌ها می‌مالیم. در هنگام طبخ چندبار کباب‌ها را این طرف و آن طرف می‌کنیم تا کاملا بپزند.
منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *