طرز تهیه مرغ ویتنامی
مواد لازم
- شیر نارگیل ۱۸۰ میلی لیتر
- تخم مرغ ۱ عدد
- آرد برنج ۲ ق غ
- برنج پخته و سرد شده ۲۵۰ گرم
- شکر ۱ ق چ
- نمک
- روغن مایع برای سرخ کردن
- مواد لازم برای مواد میانی
- سینه مرغ با پوست ۱ عدد
- شیر نارگیل ۲۲۰ میلی لیتر
- استک مرغ ۲۵۰ میلی لیتر
- تره فرنگی خرد شده ۱ عدد
- رنده پوست لیمو ۱ عدد
- مواد لازم برای املت
- تخم مرغ ۱ عدد
- اب ۲ ق غ
- نودل ۲۰۰ گرم
- برگ سیر خرد شده ۱ مشت
- جوانه لوبیا یک مشت
- گشنیر خرد شده یک مشت در صورت تمایل
- ریحان تازه یک مشت
- گردوی تست و خرد شده ۲۵ گرم
طرز تهیه
تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا شکل خمیری بگیرند .
کف تابه را با کمی روغن چرب کنید و روی حرارت بگذارید .
زرده تخم مرغ را با خمیر مخلوط نموه و سفیده را هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد سپس با خمیر به صورت دورانی مخلوط کنید .
مقداری از خمیر را داخل تابه ریخته و تابه را بچرخانید تا تمام سطحش با لایه ای نازک از خمیر پوشانده شود . بعد از پخت اگر روی خمیر هم نیاز به پخت داشت آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم بپزد . تمام خمیر را به همین شکل آماده کنید .
برای پخت مرغ
مرغ را تکه کرده با سایر مواد در قابلمه ریخته به مدت ۱۲ – ۱۵ دقیقه بجوشانید سپس کناری بگذارید تا خنک شود . پوست روی مرغها را کنده و گوشت ا ریش ریش کنید .
نودل ها را بپزید و سپس در تابه تفت دهید تا رویشان کمی برشته شود .
برای تهیه املت
مواد املت به همراه مرغ را با هم مخلوط کرده در تابه بریزید تا بپزد .
سپس مواد املت را داخل نان ها تاکو گذاشته رویشان نودل کریپسی بگذارید و گردوی خرد شده بپاشید .
منبع: ashpazi.ir